|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש- שותף לאתר בעל נושא חדיש ומרענן בנוף הישראלי
שלום לכולם.
בימים האחרונים אני עובד על אתר חדש ומיוחד אני מחפש מישהו שיהיה לצידי בצד הניהולי (הצד הטכני כמעט כבר סגור). האתר יושב על מערכת ג'ומלה ששיניתי לצורכי האתר ובעל עיצוב מקורי וחדש בנוף מערכות הג'ומלה שתורגם על ידי. השוני נמצא בנושא האתר, נושא מאוד מיוחד. למעט דומיין (שיהיה עוד כמה ימים) ועבודה קטנה בתחום הטכני כמעט הכול סגור. מה בעצם אני מחפש בשותף? קודם כל אבהיר- כרגע אינני מבקש שום השקעה כספית אלה רק זמן ורצון. *מעל גיל 17 - מאוד חשוב לי. (לא ששאני חלילה מזלזל בדור הצעיר אבל זה הכרחי בשבילי) *יכולת כתיבה והתבטאות - לשם עדכונים שותפים של האתר *הכרת האינטרט ומערכת ג'ומלה. *זמן פנוי (לא הרבה אבל לפחות שעתיים ביום). *יכולת שיווק- לא חובה אלבל יתרון *ידע בseo - יתרון ענק והכי חשוב- מישהו שאוכל לדבר איתו ולהתייעץ בנושאים שונים לגבי האתר. חשוב לי לציין שמרגע שהשותף יצטרף הוא יקבל גישה מלאה לכל חלק באתר ויהיה שותף מלא בכול צעד שנעשה. כמובן שאת הרווחים נחלק בנינו. יצירת קשר: ה.פ פלאפון -ב.פ מסן: edabu@hotmail.com מייל edabu@walla.co.il
# 2 | |
אקס מנהל
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
מי שלא קיים את דרישותיו קיבל אזהרה והודעתו נמחקה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|