![]() |
# 41 |
Winner
|
אללה 007 מסיימים עם החרא הזה
|
![]() |
![]() |
# 42 |
חבר וותיק
|
בהצלחה לכולם
![]() ומי שלומד - תפסיקו!! זה כבר אבוד ![]() |
![]() |
![]() |
# 43 |
חבר וותיק
|
לא נכון
![]() סיימתי מטמטיקה בי"א (5 יח' מזורז) אז למי שכמוני יודע כבר את החומר רק צריך להזכר בכל הזהיות והנוסחאות אז שעה לפני הבגרות זה הדבר הכי טבו שאפשר לעשות ![]()
# 44 |
הוסטסניון
|
04 עם ציון הגשה 100 ואז מסיים מתמטיקה!!!!!!
בהצלחה לכולם! וזה עוד לא אבוד
# 45 |
חבר מתקדם
|
מתמטיקה - איך היה?
אוקי עוד לא כולם עשו את הבגרות (נכון לעכשיו),
אבל כמה עדכונים בנוגע לשאלון ו' (006): - בשאלה 4 "השטח המקוקו" לא היה מקוקו, והכוונה הייתה לשטח שמתחת לציר ה X בתחום: X בין 0.4 ל 1. תשובות והערות מאומתות (עם המורה): - בשאלה 4, מי שציין את נקודה (1,0) כנקודת קיצון טעה, מיכוון שהנגזרת הראשונה חיובית מצד ימין ושמאל ל x=1 (ז"א עליה ועליה). - בשאלה 1, התשובה לסעיף ב' היא m בין 4 ל 5. - בשאלה 3, סעיף ג', השטח יצא Pi (פאי). למי שעוד לא קיבל 100, יש מועד ב' לא לשכוח, אז בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 46 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש כבר אשכול מתמטיקה לא צריך עוד אחד.
|
![]() |
![]() |
# 47 |
חבר בקהילה
|
003 .
בסביבות ה97 ![]() שאלה 4 יצאה 5 ושליש. שאלה 5 יצאה 50 ערך מקסימלי לX . שאלה 3 : תחום הגדרה X שונה מ0 נקודות חיתוך ציר X הם (1,0)ו- (1/3,0) הטעות היחידה שלי הייתה בסעיף ג'. בחישוב שלי יצאה נקודת המינימום X=0.5 Y=-3 שבסופו של דבר התשובה הייתה X=0.5 Y=1 לפי המורה שלי. ד. תחומי ירידה עבור X>0 הם X גדול מ0 וקטן מ0.5 תחומי העלייה עבור אותו תחום הם X גדול מ0.5 |
![]() |
![]() |
# 48 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 49 |
חבר על
|
006 חל' א' היה יחסית מסובך.. האינדוקציה לא יצא לי משהו.
חלק 2 עשיתי שאלות 4,5 היו ממש קלות. יאללה מועד ב' ![]() |
![]() |
![]() |
# 50 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|