![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
עיצוב חדש שלי
כל הדברים נעשו על ידי. כולל האייקונים.
http://up75.siz.co.il/up3/5tiqvyyqgnnd.jpg אשמח לתגובות בונות כדי לשפר את העיצוב. תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
נראה אחלה.
הייתי משנה את הפונטים =]
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
נראה חיוור לי דביר, ממך ציפיתי למשהו קצת יותר מושך,
גם אם זה אתר שאמור לספק שירות פשוט, הייתי מבהיר תרקע לאפור ממש בהיר ועושה שהצבעים יהיו יותר מושכים, נו אתה יודע את העבודה למה אתה מחכה? :]
# 4 |
חבר וותיק
|
לא אהבתי
נראה ריק כזה זה נראה כאילו עשית את האייקונים האלו והחלטתה שזה מספיק כדי למלא את כל העיצוב
# 5 |
חבר וותיק
|
תודה על התגובות..
אני אעבוד עוד מעט על שיפור ואעלה את זה.. בקשר לזה שזה ריק, אין עוד תוכן לאתר כזה ככה שאין ממש מה לעשות. אני אנסה לעשות שיפור עם הקטע של הצבעים.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
עיצוב ממש יפה
רק הצבעים של הרקע קצת משעממים
# 7 |
חבר וותיק
|
הנה השיפור שלי:
http://up80.siz.co.il/up2/zyitinwmxmmi.jpg מה אתם אומרים? יותר טוב? פחות טוב? הערות יתקבלו בברכה, ואל תהיו עדינים- ככל שתהיו יותר כנים ואמיתיים זה יעזור לי יותר. ![]() Last edited by dvirhazout; 29-05-09 at 17:56.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
אהבתי מאד את הסגנון אבל אתה חייב לעשות סדר.
יש לך בעיצוב הזה 4 אלמנטים: חלק עליון, תחתון, חלק של שלבים וחלק שבו אפשר להכין את הסקר. במה שהכנת כל החלקים האלו נכנסים אחד בשני (חוץ מהתחתון אבל זה זניח). ליד הלוגו יש את הטקסט של הברוכים הבאים וכבר לידו יש את החלק של השלבים. החלק של השלבים גולש למטה ונמצא באותם שורות של החלק העליון ושל בניית הסקר שהוא מתפרש לאורך כל העיצוב. לדעתי, המבנה צריך להיות כך שהחלק העליון לוקח 100%. הלוגו בצד שמאל ולידו הטקסט שלוקח את כל המקום שנשאר. עדיף גם עם רקע אחר כדי להבדיל משאר החלקים בעיצוב. מתחת לכל העסק העלו באים 3 טורים שכל טור מייצג שלב. קח פשוט את מה שהכנס לאורך ותפרוס את זה לרוחב. מתחת לכל השלבים האלו תכין את הטופס ליצירת הסקר כל שכל טופס נמצא בדיוק מתחת לכל שלב. ובסוף כמובן החלק התחתון והסוגר. ןבהצלחה ![]()
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יש בעייתיות במבנה שאמרת הפועל כיוון שהטקסט ב HEADER לא ממש יכול למלא את כל רוחב האתר. בכל מקרה, אחרי חשיבה נוספת עכשיו על המבנה, יש לי דרך לשנות אותו ואכן להפריד את החלקים- דבר שיהיה עדיף מהמצב הנתון כרגע.. אני אעבוד על זה מחר כבר ואעדכן אתכם בתהליכים. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|