הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
12-06-09, 19:10 | # 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
שאלה| איך אני מוחק את פרטי התשלום מ godaddy
אני לא רוצה לשמור את פרטי התשלום בgodaddy כלומר קניתי פעם אחת דומין אחד יום למחרת בעזרת כרטיס אשראי בגלל שעדיין החשבון PAYPAL לא אומת היום רכשתי שני דומיינים נוספים ושמתי לב שהוא שמר את פרטי כרטיס האשראי ופרטי חשבון הPAYPAL איך אני יכול לא לשמור אותם ולמחוק אותם מgodaddy
ניסיתי דרך My Payment Information אך ללא הצלחה תודה מראש |
13-06-09, 02:01 | # 2 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
מאחר וארבעת ספרות כרטיס האשראי האחרונות נשמרות שם לצורך זיהוי שלך מול המערכת שלהם, זה לא אפשרי אלא אם כן תשלם באמצעות כרטיס אשראי אחר. בכ"מ הם שומרים רק את 4 הספרות האחרונות ולנציגים שלהם אין אפשרות לראות מעבר לזה. אני חוזר, צלצלתי לשם לתמיכה והתשובה שלהם הייתה שפשוט אין להם אפשרות למחוק את זה מהמערכת. |
|
13-06-09, 04:45 | # 3 | |
I am root
|
ציטוט:
|
|
13-06-09, 12:09 | # 5 |
אחראי פורום
|
או ללכת לדואר, לקנות כרטיס אשראי נטען ולשים אותו במקום הקיים...ככה מקסימום ישאר שם כרטיס אשראי נטען עם 50 ש"ח...
המשך יום נעים.
13-06-09, 18:01 | # 6 |
חבר וותיק
|
אתה מתכוון שהוא שומר אותם כדי שיעשה חידוש אוטומטי?
כי יש אפשרות לבטל את החידוש אוטומטי האמת שכבר אין לי שם דומיינים ככה שאני לא יכול לראות את הפאנל ניהול מול העיניים שלי אבל בעקרון אמור להיות Renew ואתה צריך לעשות OFF או משהו כזה.. מצטער אם לא כל כך הבנתי אותך |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|