|
![]() |
# 1 | |
מתאורר
|
ציטוט:
כמו שאלון אמר כבר למי שלא טוב שיעזוב את הפורום. למה לא לתת הזדמנות לעסקים/"חברות" שרק נפתחו? |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש חדש
|
לא נורא..
יש עבודות אחרות בנוסף להוסטינג.. גם ככה.. בעוד כמה עשרות שנים.. לא יהיו יותר חברות אחסון.. הכל יתנהל אחרת אולי.. מי יודע? עדיף לכם לחפש משהו אחר.. ![]()
![]() |
# 3 | |
מתאורר
|
ציטוט:
נהנים מהרגע(= |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אם טעיתי אני מתנצל. אבל החוק הזה לא מונע מעסקים הזדמנות כי לכל עסק חדש הייתה אמורה להיות תקופת "חסד" של מספר חודשים כדי לבחון את השוק ואז להירשם. אף אחד לא מצמיד לי אקדח אקדח, ואני יודע שאם לא טוב לי אני יכול ללכת, אבל הגישה הזו רק מראה כמה מתנגדי החוק הם צרי אופקים ולא מסוגלים לראות מעבר להוסטס ולהבין ששוק הלקוחות הרבה יותר גדול ממה שיש כאן, אבל לאף אחד מכם לא תהיה בו נגיסה, כי א-ת-ם ל-א ר-ש-ו-מ-י-ם |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
מי אמר שאסור לתת? ההפך, מדינת ישראל מעודדת אנשים לפתוח עסקים. אבל עסקים חוקיים. אני לא מבין מה הבעיה ללכת עם אימא או אבא לשלטונות המע"מ ולהרשם. פעם ההורים שלי גם לא הסכימו, אבל כשהסברתי להם שהעסק נרשם על השם שלי הם הבינו. חוץ מזה, ההרשמה בשלטונות לא כרוכה בתשלום ואפילו לא במע"מ על כל קניה או מכירה, ההפך אפילו יש מקרים שהשלטונות משלמים לך כסף (אני כרגע לא ממש זוכר באילו מקרים מדובר, אם מישהו יוכל להזכיר אני אשמח). |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
מי שההורים שלו עצמאיים, והוא מתחת לגיל 18, פתיחת תיקים נוספים במע"מ ומס הכנסה תגרום לעלייה במס ההכנסה עליו משלמים ההורים. אולי לא ניסחתי את זה כראוי, אבל ההבהרה שאני רוצה להעביר כאן היא: אל תחשוב שהמדינה טיפשה ותיתן לך לפתוח עסק מבלי להרוויח עלייך. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
יש טופס (נקרא טופס 3 של מע"מ) בקשה לרישום עוסק קטין/פסול דין כל המטרה של הטופס הזה היא לאשר שבמידה והקטין לא שילם את החובות שלו, יש אחרי מי ללכת. דהיינו לגבות מההורים. אבל הטופס הרישום הרגיל, (נקרא טופס 821 של מע"מ) ממולא עם הפרטים של הקטין. פתיחת התיק היא של הקטין, לא של ההורים. ההורים מתווספים כאחראים לניהול של התיק של הקטין.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|