הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > עיצוב וגראפיקה

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 22-06-09, 23:58   # 21
Lirann
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Lirann לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי sheeze צפה בהודעה
לא, אין פה בכלל עדר ובטח שלא אחרי. לי אישית אין פה קשר עם אף אחד מהפורום (לא קשרי עבודה ולא חברות). אם אתה חושב שבגלל שאני "כחול" אז יש לך ראיה קלוקלת. לי אישית לא אכפת מהמעמד הזה ואני לא מרגיש מעל אף אחד פה. הפורום פה הדרדר בגלל סיבות אחרות שבמרכזן עזיבה של מעצבים טובים שידעו לדעת לקבל ולתת ביקורת כאחד, בכלל, אני לא חושב שיש היום קהילת עיצוב בארץ עם רמה טובה (בעצם יש את תפוז).

ואיזה פירגון אתה רוצה לקבל? על זה שגנבת תמונה? ועוד בכזאת צורה ברורה? אתה רוצה שאני אכתוב לך "כל הכבוד! המשך כך!"? בחייייייית, תיהיה מציאותי.

וזאת סיבה נוספת למה הרמה בפורום הדרדרה.
תקשיב אני לא יודע למה אתה ממשיך להגיד "שגנבתי" בוא נגיד שאולי לא הייתי מודע לזה..
זה לא נקרא לגנוב. תפסיק להגיד את זה. ולאחר מכן גם שינתי את התמונה.

ואתה מזכיר את ה"ביקורת בונה" נתת פה פעם למישהו ביקורת בונה?
או סתם ביקורת מזלזת ונוטה לקיצוניות יתר...
אז תחשוב לפני שאתה זורק מילים.

לא רוצה שתפרגן, אבל אם אתה בא כבר לתת ביקורת, תן ביקורת בונה. תרשום מה טוב מה פחות טוב, אבל לא לזלז בתגובה
שממנה אני יכול להבין אולי שהעיצוב לא לטעמך, אבל הסבר קטן אף פעם לא נתת.. תמיד זה בצורה מזלזלת, ולא מוסברת בכלל.

ישן 23-06-09, 00:22   # 22
ShonLevi
חבר מתקדם

ShonLevi's Avatar

מיני פרופיל

ShonLevi לא מחובר  

אני מסכים עם לירן.
וגם לא רק שאתה כותב הודעה מזלזלת אתה גם בקושי מתייחס לעיצוב.
לי למשל באת ואמרת לא טוב לא מודרני תעשה חדש.
מזה לא טוב לא מודרני. בכל עיצוב אפשר לשפר בשביל שיהיה מודרני וטוב. לא חייב להגיד על כל עיצוב תעשה חדש.
וכן אני מסכים שיש אנשים שמעלים סתם כמה בלוקים שעשו בצייר ומבקשים תגובות זה נכון. אבל יש גם כאלה שמנסים לעצב וחושבים שזה יפה. וכל מעצב מראה את העיצוב שלו כשהוא חושב שהוא יפה. ולמה הוא מעלה אותו? כדי שאחרים או יסכימו איתו.. או במקרה של הרוב יגידו מה צריך לשפר בו. מה שהמעצב מן הסתם לא שם לב או לא חשב שזה לא יפה וצריך לשפר. אחרת הוא היה משפר את זה לפני שהוא היה מעלה את זה.

בקיצור, אני חושב שאתה (sheeze) וגם עוד אחרים שנותנים תגובות ממש לא בונות. אלא סתם אומרים "לא טוב/תעשה חדש/לא יפה/לא אהבתי/נחמד לא יותר" במקום התגובות האלה. תגידו לנו מה צריך לשנות. מה לא טוב. מה גרם לכם לחשוב שזה לא טוב. ולהגיד לנו שנשפר.
אני מקווה שאתה ובכלל כל הפורום יקחו לצומת לבם. וינסו להבין שהמעצבין המתחילים פה בסה"כ מנסים להבין מה הטעויות שלהם ומזה ללמוד מחדש.

לילה טוב.. :]

ישן 23-06-09, 01:39   # 23
Labs
חבר וותיק

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to Labs

Labs לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Shula צפה בהודעה
אני מסכים עם לירן.
וגם לא רק שאתה כותב הודעה מזלזלת אתה גם בקושי מתייחס לעיצוב.
לי למשל באת ואמרת לא טוב לא מודרני תעשה חדש.
מזה לא טוב לא מודרני. בכל עיצוב אפשר לשפר בשביל שיהיה מודרני וטוב. לא חייב להגיד על כל עיצוב תעשה חדש.
וכן אני מסכים שיש אנשים שמעלים סתם כמה בלוקים שעשו בצייר ומבקשים תגובות זה נכון. אבל יש גם כאלה שמנסים לעצב וחושבים שזה יפה. וכל מעצב מראה את העיצוב שלו כשהוא חושב שהוא יפה. ולמה הוא מעלה אותו? כדי שאחרים או יסכימו איתו.. או במקרה של הרוב יגידו מה צריך לשפר בו. מה שהמעצב מן הסתם לא שם לב או לא חשב שזה לא יפה וצריך לשפר. אחרת הוא היה משפר את זה לפני שהוא היה מעלה את זה.

בקיצור, אני חושב שאתה (sheeze) וגם עוד אחרים שנותנים תגובות ממש לא בונות. אלא סתם אומרים "לא טוב/תעשה חדש/לא יפה/לא אהבתי/נחמד לא יותר" במקום התגובות האלה. תגידו לנו מה צריך לשנות. מה לא טוב. מה גרם לכם לחשוב שזה לא טוב. ולהגיד לנו שנשפר.
אני מקווה שאתה ובכלל כל הפורום יקחו לצומת לבם. וינסו להבין שהמעצבין המתחילים פה בסה"כ מנסים להבין מה הטעויות שלהם ומזה ללמוד מחדש.

לילה טוב.. :]
אז בעיקרון להגיד לכם מה לעצב איך לעצב ומה לעשות?
אולי תרצה גם PSD עם איזה סקיצה?

ישן 23-06-09, 01:51   # 24
nevo
חבר וותיק

מיני פרופיל

nevo לא מחובר  

כאילו שהוא ידע שעל התמונה יש Copyright וזה שאתה נותן דעה בהתחשב על זה שאסור לו להשתמש בתמונה לדעתי המצב קשה .

נבו.

ישן 23-06-09, 05:50   # 25
morsabag
חבר וותיק

morsabag's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל morsabag Send a message via Skype™ to morsabag

morsabag לא מחובר  

עיצוב יפה מאוד אני אהבתי ,

ישן 23-06-09, 06:55   # 26
EpsilonTal
חבר וותיק

מיני פרופיל

EpsilonTal לא מחובר  

קודם כל בקשר להערות שהעלו כאן בקשר למעצבים, גם העבודות של sheeze וגם של Lirann - לדעתי, ממש יפות

בנוגע לעבודות של Lirann, אהבתי מאוד את השיפור.. התמונה בלוגו עושה הרבה.
העיצוב נראה ממש טוב ונח

ישן 23-06-09, 09:56   # 27
sheeze
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

sheeze לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי nevo צפה בהודעה
כאילו שהוא ידע שעל התמונה יש Copyright וזה שאתה נותן דעה בהתחשב על זה שאסור לו להשתמש בתמונה לדעתי המצב קשה .

נבו.
תמונה מקורית: http://www.microsoft.com/windowsserv...4-7_B_12x8.jpg
עכשיו תגיד לי אתה אם אפשר לטעות ולא לדעת אם התמונה מוגנת או לא.

shula: תקרא שוב (או פעם ראשונה) את התגובה האחרונה שלי.

ישן 23-06-09, 10:31   # 28
nevo
חבר וותיק

מיני פרופיל

nevo לא מחובר  

אבל זה כולה עיצוב הוא לא הולך למכור אותו אם יש לו תמונה מוגנת פשוט תן דעה על העיצוב.

ישן 23-06-09, 10:35   # 29
sheeze
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

sheeze לא מחובר  

כי כל העיצוב הזה מתבסס על התמונה הזאת.
ובינינו, כשמישהו מציג פה עבודה הוא עושה טוב מאד את החישוב שיש סיכוי שמישהו יציע לו לרגוש את העיצוב.

ישן 23-06-09, 10:57   # 30
ronka
חבר וותיק

מיני פרופיל

ronka לא מחובר  

sheeze עם כל הכבוד לתגובות שלך, ואני אישית אוהב לקרוא אותן ואוהב לקבל ממך תגובות על העיצובים שלי כי הם ביקורות בונות. לפעמים התגובות שלך באמת מתנשאות אפילו לא קצת מידי פעם. גם אם הרמה שלך יותר גבוה ממנו ומשל כל אחד אחר, זה לא אומר שמותר לך ככה לזלזל בו.
בקשר לתמונה ה'גנובה' ביננו, כשאתה התחלת לעצב אתה ידעת מזה תמונה שמורה? אתה רוצה להגיד שאף פעם לא הורדת תמונות מאתרים אחרים? יש כל כך הרבה תמונות מוגנות שקשה לעקוב אחרי זה. וגם מה נריאה לך מיקרוסופט יבואו עד עליו לבית בשביל לעצור אותו על גניבת תמונה? אם היה מדובר פה באיזה חברה גדולה אז כן אבל זה בסך הכל בן אדם פרטי שתאמן ...

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום