|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
זה לא נקרא לגנוב. תפסיק להגיד את זה. ולאחר מכן גם שינתי את התמונה. ואתה מזכיר את ה"ביקורת בונה" נתת פה פעם למישהו ביקורת בונה? או סתם ביקורת מזלזת ונוטה לקיצוניות יתר... אז תחשוב לפני שאתה זורק מילים. לא רוצה שתפרגן, אבל אם אתה בא כבר לתת ביקורת, תן ביקורת בונה. תרשום מה טוב מה פחות טוב, אבל לא לזלז בתגובה שממנה אני יכול להבין אולי שהעיצוב לא לטעמך, אבל הסבר קטן אף פעם לא נתת.. תמיד זה בצורה מזלזלת, ולא מוסברת בכלל. |
|
![]() |
# 22 |
חבר מתקדם
|
אני מסכים עם לירן.
וגם לא רק שאתה כותב הודעה מזלזלת אתה גם בקושי מתייחס לעיצוב. לי למשל באת ואמרת לא טוב לא מודרני תעשה חדש. מזה לא טוב לא מודרני. בכל עיצוב אפשר לשפר בשביל שיהיה מודרני וטוב. לא חייב להגיד על כל עיצוב תעשה חדש. וכן אני מסכים שיש אנשים שמעלים סתם כמה בלוקים שעשו בצייר ומבקשים תגובות זה נכון. אבל יש גם כאלה שמנסים לעצב וחושבים שזה יפה. וכל מעצב מראה את העיצוב שלו כשהוא חושב שהוא יפה. ולמה הוא מעלה אותו? כדי שאחרים או יסכימו איתו.. או במקרה של הרוב יגידו מה צריך לשפר בו. מה שהמעצב מן הסתם לא שם לב או לא חשב שזה לא יפה וצריך לשפר. אחרת הוא היה משפר את זה לפני שהוא היה מעלה את זה. בקיצור, אני חושב שאתה (sheeze) וגם עוד אחרים שנותנים תגובות ממש לא בונות. אלא סתם אומרים "לא טוב/תעשה חדש/לא יפה/לא אהבתי/נחמד לא יותר" במקום התגובות האלה. תגידו לנו מה צריך לשנות. מה לא טוב. מה גרם לכם לחשוב שזה לא טוב. ולהגיד לנו שנשפר. אני מקווה שאתה ובכלל כל הפורום יקחו לצומת לבם. וינסו להבין שהמעצבין המתחילים פה בסה"כ מנסים להבין מה הטעויות שלהם ומזה ללמוד מחדש. לילה טוב.. :]
# 23 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() אולי תרצה גם PSD עם איזה סקיצה?
# 24 |
חבר וותיק
|
כאילו שהוא ידע שעל התמונה יש Copyright וזה שאתה נותן דעה בהתחשב על זה שאסור לו להשתמש בתמונה לדעתי המצב קשה
![]() נבו. |
![]() |
# 25 |
חבר וותיק
|
עיצוב יפה מאוד אני אהבתי ,
|
![]() |
# 26 |
חבר וותיק
|
קודם כל בקשר להערות שהעלו כאן בקשר למעצבים, גם העבודות של sheeze וגם של Lirann - לדעתי, ממש יפות
בנוגע לעבודות של Lirann, אהבתי מאוד את השיפור.. התמונה בלוגו עושה הרבה. העיצוב נראה ממש טוב ונח |
![]() |
# 27 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
עכשיו תגיד לי אתה אם אפשר לטעות ולא לדעת אם התמונה מוגנת או לא. shula: תקרא שוב (או פעם ראשונה) את התגובה האחרונה שלי.
# 28 |
חבר וותיק
|
אבל זה כולה עיצוב הוא לא הולך למכור אותו אם יש לו תמונה מוגנת פשוט תן דעה על העיצוב.
![]() |
![]() |
# 29 |
משתמש - היכל התהילה
|
כי כל העיצוב הזה מתבסס על התמונה הזאת.
ובינינו, כשמישהו מציג פה עבודה הוא עושה טוב מאד את החישוב שיש סיכוי שמישהו יציע לו לרגוש את העיצוב.
חבר וותיק
|
sheeze עם כל הכבוד לתגובות שלך, ואני אישית אוהב לקרוא אותן ואוהב לקבל ממך תגובות על העיצובים שלי כי הם ביקורות בונות. לפעמים התגובות שלך באמת מתנשאות אפילו לא קצת מידי פעם. גם אם הרמה שלך יותר גבוה ממנו ומשל כל אחד אחר, זה לא אומר שמותר לך ככה לזלזל בו.
בקשר לתמונה ה'גנובה' ביננו, כשאתה התחלת לעצב אתה ידעת מזה תמונה שמורה? אתה רוצה להגיד שאף פעם לא הורדת תמונות מאתרים אחרים? יש כל כך הרבה תמונות מוגנות שקשה לעקוב אחרי זה. וגם מה נריאה לך מיקרוסופט יבואו עד עליו לבית בשביל לעצור אותו על גניבת תמונה? אם היה מדובר פה באיזה חברה גדולה אז כן אבל זה בסך הכל בן אדם פרטי שתאמן ...
|
|