|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מצד שני-הכבוד הזה,שאנשים רבים יגיעו ללויה שלו,שאנשים רבים יהיו ב"הלם" ו"שוק"-זה לא הכבוד שלו,זה הכבוד של אנשים למוזיקה.לכן לדעתי ההלויה והמדיה מסביבו,מבזה אותו. כמייקל ג'קסון מת-מזכירים אותו כ"אחד מיוצרי המוזיקה הטובים בעולם".ככה בדיוק כותבים בעיתונים. כשלדוגמא,קרוב משפחה מת-מזכירים אותו כ"יקירנו,אוהבנו,($שם),שהיה חם לב וצדיק במעשיו." נכון שלא כל פעם יכתב בדיוק עמו הנ"ל,אבל סך אותו אותו עיקרון-"מת מישהוא ולי אכפת בגלל מי שהוא כבן-אדם ובגלל מעשיו ואת זה מוכיחים כי מי שלא היה בן-אדם טוב,מי יבוא להלויה שלו? כמה חברה קדישא,ואולי איזה מישהוא שעבד איתו בעסק לא-חוקי כי לא נעים לו. לכן,אני חושב שמי שאומר "אוי לא!",רק מבזה את מייקל ג'קסון."אוי לא! יכול להיות שהיה מוציא אלבום חדש!". רוצים לבזות מישהוא מסכן? תהנו ותחיו עם זה. סלמאת |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
"וכבוד עשו לו במותו"
זו מצווה לשבח אדם שנפטר וחטא לא קטן להכפיש את שמו. עזבו מה היה, לא היה... לא רוצים לשבח? אל תשבחו. למרות שכל אדם, ואני מדבר על *כל אדם* עשה טוב בימי חייו. ומה לזה? נשכח? אדם שבנה הרים ישכח אחרי שהרס ארמון חול? צריך לציין את הדברים הטובים, ואם לא... עדיף לשתוק. לא בגלל שהוא צדיק, לא בגלל שהוא יהודי ולא בגלל שכולם אהבו אותו... צריך להגיד זכרונו לברכה בגלל שהיה אדם. צריך לכבד אדם במותו. גם אם לא מדובר במייקל ג'קסון. אתם מגעילים אותי. |
![]() |
![]() |
# 13 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() ציטוט:
יהי זכרו ברוך Last edited by Gak | WebPower.co.il; 26-06-09 at 10:52.. |
||
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה צודק. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
יהי זכרו ברוך.
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חסום
|
הגיע הזמן...
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
זה לא מסיר את העובדה שצריך לכבד כל אדם לאחר שהוא מת, ולשמור על הכבוד שלו. אם לא אהבת אותו, זו בעיה שלך, אבל לומר דברים כאלה על בן אדם שנפטר? זה לא שדיברת עליו לא יפה, או השתמשת במילים לא יפות, אלא אופי הדיבור. גם אני לא אהבתי את מייקל ג'קסון, אבל זה לא אומר ששמחתי כאשר הוא מת. התגובה הזו היא גם לכל שאר האנשים שתמכו בזה, וענו במושגים כגון "סוף סוף". אני מציע שתחשבו לפני שתדברו!!
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|