|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 2 | |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
חורי אבטחה שהאקרים עובדים על האתר ימים ולילות יכול להיות שיהיו. אני לא האקר ואני לא מכיר את כל האבטחות הקיימות ה 100% שציינתי זה מתייחס לסביבת ה WEB. כמו של walla אי אפשר לפרוץ אבל אם האקרים יעבדו עליו ימים ולילות הם יצליחו כנ"ל המערכות שלי. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
גם אם האקרים יעבדו ימים ולילות הם לא יפרצו ל- walla ! וואלה היא חברה ענקית בישראל והיא לא תסתכן באבידת נתונים.(כמו שאני מתאר במצב הכי קשה של המערכת שעומדים לפרוץ המערכת פשוט תגבה את עצמה ותכבה עד שיעלו אותה עם תיקון חורי האבטחה) הייתי מאוד מעוניין לקנות את המערכת אבל מסיבות שעלו פה ומהסיבה שהגזמת קצת עם היכולות של המערכת אני כבר לא מעוניין. הצעה שלי: תבקש שאחד המנהלים יערכו לך את ההודעה ותמחק את ה-100 אחוז אבטחה
![]() |
# 4 | |
חסום
|
ציטוט:
כלום לא משפיע פה על המכירה שלי. ומה זה קשור למה שרשמתי אז 90% לא 100% מה זה משנה האחוזים שרשמתי העיקר שיש אבטחה והעיקר שאפחד לא יפרוץ למערכת שלך. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
שתהיה בעניינים, גם 90% אבטחה אין לך. אתה לא יכול לרשום אחוזים לידע שלך, או לאפיוני המערכת שלך, פשוט לא! זה שקר מוחלט. זה פשוט מעצבן, שמנסים ללמד אותך ולעזור לך, ואתה לא מוכן לקבל את העזרה, ורק תוקף... ושוב לגביי הידע שלך שרשמת ש-PHP ושאר השפות והפורמטים אתה יודע 100%, זאת אומרת, שכל פונקציה וכו', פשוט הכל הכל הכל הכל הכל אתה יודע? אני בספק עם אתה יודע רבע משפת ה-PHP - לא מלפגוע בך, פשוט PHP היא שפה כל-כך גדולה שאתה לא מתאר אפילו, ואם אתה רושם שאתה יודע אותה 100%, בשבילך, כדי שתקרא עוד קצת על PHP. אז כדי שתערוך את ההודעה הראשונה שלך, ושתמחק את כל עניין האחוזים מההודעה שלך. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תאמין לי שאם אתה יודע לחפש אתה תראה שיש המון פירצות בוואלה כמ וXSS ו SQL ועוד, בקשר אליך SKFIR, במידה ואתה מעוניין לאבטח את אתרך ב100% צור קשר, בתודה חגי אבישר, מנכ"ל חברת PHPSEC.CO.IL
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|