|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם אתה חושב שכן תביא הוכחות ההגיון פשוט אומר שלא! תחשוב קצת אל תיהיה תקוע בדעה הטועה שלך זה לא יוביל אותך לשום מקום הכי חשוב גם להיות מוסרי גם אם החוק איכשהו בצד שלך |
|
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
העיצוב של שילו נעשה לפי בקשתנו צבעים סיגנון הכל דרך קיריל אנחנו שילמנו והכל שוב פעם ששילמנו עמדנו רק מול קיריל שמה הוא הציג לנו התקדמות והכל ואז עבר מלא זמן ולא חזרו אלינו והוא אמר שהוא לא יכול לעצוב לנו כי אנחנו לוחצים עילו וזה ברגע שהבנו שקיריל ביטל עיסקה הסקיצה שהוא נתן לו זה לפי בקשתנו הבנו שאנחנו צריכים להמשיך לבד ולאור התפנה זמן להכין את העיצוב בעצמו וזה מה שעשינו כך ששילו זה משהו שצץ אתמול בלילה ואני לא רואה בזה שם דבר ראה כי העיצוב שאתר שלי והעיצוב של שילו היו לפי הדרישות שלי עם הוא היה מסיים יש מצב שהעיצוב שלו היה באתר שלי דפקו אותו והמשכנו לבד ואני חושב שיצא לנו הרבה יותר יפה כי זה בדיוק מה שביקשנו מקיריל ושוב פעם הסיקצה של העיצוב הזה לא היית מתקיימת בלעדי הדרישות שלי זה לא שראיתי את הסקיצה והחלטתי שזה העיצוב שלי זה כך היה בראש שלנו לעשות את אתר בלעדנו לי היה את הסקיצה בגלל זה אין לנו חרטה אתה יכול לשואל את המקודד שקידד לנו אם אנחנו רמאים או משהו בסיגנון עם העיצוב היה מעותק הוא הכל מדיוק שילמנו 700 שקל לפי מה שסגרנו עם המקודד |
|
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתם כנראה לא מתכוונים ליסוג מהדעה המקובעת שלכם, וזה כנראה גם לא יקדם אתכם לשום מקום ככה. שיהיה בהצלחה. |
|
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כפי שאמרתי ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|