|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
I am root
|
ציטוט:
מה שאתה צריך לעשות נקרא "חבילת גיימרים" , שבה הם מאפשרים לך לעבוד מול פורטים גבוהים עם פחות סינון מול חול. לא נותר לך לעשות הרבה אלא להתקשר ל 012 ולבקש מהם שיפתחו לך את החיבור לחול בצורה נורמאלית. קוראים לזה " צביעת פאקטות " אני לא אכנס למושגים טכניים - אבל יש בידיי את ההוכחות לכך, רק שאין כלכך עם מי לדבר שם. אז ככה יש לך 3 אפשרויות 1 . תעבור לחבילת גיימרים 2 . תעבור לחבילת FIX-IP 3. תעבור לספק אחר ותתפלל שהם לא מסננים. משהו שנתקלתי בו באחד הפורומים : http://www.atzuma.co.il/petition/ilan1992/1/0/1 אתה לא היחיד ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר על
|
ציטוט:
שנית, מה אתה רציני?! איזה להתנחם אני רק עברתי לשם, זאת אחת הסיבות שעברתי.. אז מה כל מה שאני אגיד להם לא ישנה? אז אני אגיד שאני מתנתק?! ובכללי הבנתי שאפשר לפתוח פורטים לבד.. האם זה נכון? |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
I am root
|
ציטוט:
אם האיפי שלך מתחיל ב 77.125 או 77.126, אתה בחבילה שגלישה בחול זה באסה בה. כנ"ל לאיפיים שמתחילים ב 87.68. גם הם טווח מסונן. הם קוראים לזה " פרופילים ". ויכחישו בתוקף שיש סינון כלשהו של פורטים, יגידו לך - תעדוף לשרתים בחול = חבילת גיימרים , וזהו. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
87.69 ורק שתדעו במיוחד ב 012 ברגע שאתם צועקים עליהם מספיק, הם יעשו הכל. ואחרי מספיק צעקות הם לא יעשו לכם יותר בעיות, כבר שנה וחצי שאין לי בעיות ואפילו עשו לי חיבור ללא חייגן וכל השטויות שביקשתי ללא תוספת תשלום
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|