|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
מכירת משחק דפדפן - הסנדק
כתובת האתר: http://www.sandak.co.il
מחיר: 5000 ש"ח - צרו קשר, מי שרציני יש על מה לדבר. יש הכנסות מפרסומות, עד לא מזמן כשהשתמשתי בGoogle Ads האתר הכניס תוך עשרה ימים 375$ - לאחר מכן לא קיבלנו תשלום בגלל שבאותו חשבון Google Ads השתמשתי בעוד אתר שלטענת Google עבר על החוקים והחשבון נחסם. (קיבלתי תשלום רק על עשרת הימים הראשונים - בכל מקרה זה רק כדי להראות שהאתר מרוויח). האתר היה בתקופה יותר טובה - בזמן שיא מספר השחקנים המחוברים בו-זמנית הגיע ל180-200 וכ1200 מחוברים מדי יום. מומלץ למי שמעוניין להשקיע בפרסום, עיצוב ולממש את הפוטנציאל הענק שיש למשחק (מעולם לא פרסמתי את האתר בתשלום, רק מפה לאוזן ובכמה פורומים). עריכה: המערכת בבסיסה היא חינמית, אבל אם תנסה את המערכת החינמית (שמה שהשארתי ממנה זה רק העיצוב והבסיס של המשחק - אפילו מסד הנתונים הוא לא אותו מסד - במסד המקורי המערכת קורסת ב50 מחוברים, בניתי כמעט הכל מחדש) תראה שהיא מלאה בבאגים (והרבה, אי אפשר להתחיל לשחק בלי להשקיע עליה לפחות שבוע של עבודה לתיקון כל מיני תקלות), חסר בה מלא דברים שאני הוספתי בעצמי למשחק הקיים (קרבות כלבים, מירוצי מכוניות, פשעים עם הכנופיה, זו*ות, מס הכנסה, שליחת הודעות מרובה ועוד מלא דברים שעם הזמן הוספתי) - אני מציע את המערכת רק עכשיו למכירה כי רק כרגע אני יכול להגיד בבטחון מלא שמי שיקנה אותה לא יצטרך תיקונים (אלא אם כן הוא ירצה לשנות את המשחק כמובן). Last edited by ben3891; 18-08-09 at 10:24.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
אתה צודק - אבל לא לגמרי..
המערכת בבסיסה היא חינמית, אבל אם תנסה את המערכת החינמית (שמה שהשארתי ממנה זה רק העיצוב והבסיס של המשחק - אפילו מסד הנתונים הוא לא אותו מסד - במסד המקורי המערכת קורסת ב50 מחוברים, בניתי כמעט הכל מחדש) תראה שהיא מלאה בבאגים (והרבה, אי אפשר להתחיל לשחק בלי להשקיע עליה לפחות שבוע של עבודה לתיקון כל מיני תקלות), חסר בה מלא דברים שאני הוספתי בעצמי למשחק הקיים (קרבות כלבים, מירוצי מכוניות, פשעים עם הכנופיה, זו*ות, מס הכנסה, שליחת הודעות מרובה ועוד מלא דברים שעם הזמן הוספתי) - אני מציע את המערכת רק עכשיו למכירה כי רק כרגע אני יכול להגיד בבטחון מלא שמי שיקנה אותה לא יצטרך תיקונים (אלא אם כן הוא ירצה לשנות את המשחק כמובן). |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
כמה כניסות ייחודיות בוים יש כיום ?
האם כיום יש רווחים ?
# 10 | ||
Авторитет
|
ציטוט:
פעם הבאה תציין את זה בהודעה הראשית ולא תחכה שמישהו יעלה עליך.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|