![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
איך לייבא אימיילים בPHP
אהלן
יש לי איימיל על השרת שלי (DA) על לינוקס אני רוצה לייבא את המיילים שבתוכו,דרך PHP אשמח לדרך פשוטה קלה ומהירה לייבא כותרת,זמן,תוכן ההודעה,ומייל של השולח תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
באיזו צורה נשמרו הנתונים?
לא יצא לי לעבוד כ"כ עם אימיילים ואני לא מבין גדול בנושא, אבל אולי אם תגיד לי אם האימיילים נשמרו בצורה כלשהי (XML אולי אפילו LOG למרות שקשה לי להאמין או כל פורמט אחר), אז אולי אני אוכל לעזור לך. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל הLOG ממש לא מובן עם קידודים שונים לכל מייל אני מעדיף לשלוף ישירות מהשרת מייל ולא דרך ה FTP ששם אני רואה את המייל עצמו אבל עם עוד מלא קידודים וכו' ווכ' |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אני אישית בניתי מחלקה שמנהלת קבצי LOG ( כל עוד הם לפי התקן ) בצורה מאוד טובה ומתקדמת.
אם תוכל לתת לי דוגמא לקובץ LOG של אימייל, רק חלק ממנו. בקשר לאפשרות השנייה שאתה מעדיף, אם אתה רוצה ישירות מהשרת אז אם אתה משתמש בפאנל מסויים לניהול של האימיילים, אולי יש לו API שאתה יכול להיעזר בו. אם יש פאנל כזה, תגיד לי את השם. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
Squirrelmail או UebiMiau איך אני יכול לייבא את המיילים לתוך דף PHP (להציג אותם) בלי IMAP כי אין לי בשרת הLOG נשלח בפרטי Last edited by dabi; 21-08-09 at 15:56.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
תשתמש בCATCHALL עם משיכה לפי TO וCRON JOB כאשר בכל משיכה תעביר את המיילים לדטאבייס ותשחרר אותם מהמייל המקורי אחרת המשיכה תהיה עמוסה מידי בנוסף תבצע אינדוקס לפי מה שמגיע לפי ה@ בכתובת מייל
בהצלחה
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הבנתי שאני צריך לייבא מהמייל ולשים ישר ב DB למנוע עומס אוקי אבל לא הבנתי את ה תשתמש בCATCHALL עם משיכה לפי TO וCRON JOB , אני יודע ש CATCHALL זה העברה של כל המיילים שאני מקבל למקום אחר לדוגמא מהשרת שלי לGMAIL,ה אם זה כוונה? שאני יעביר את כל המיילים שאני מקבל ל GMAIL ואז אני ישאב מהGMAIL? נשמע לא יעיל אני ממש ישמח אם תתן דוגמא או יותר פרטים תודה רבה רבה Last edited by dabi; 22-08-09 at 20:32.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Whatever
|
תקרא על Email Piping. ייתן לך את כל מה שאתה צריך.
# 9 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
IMAP
|
![]() |