הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
04-09-09, 09:49 | # 11 |
אושיית הוסטינג
|
אתה חייל, אתה לא יכול לפתוח שום עוסק עד שתשחרר,
הטריק הוא לפתוח עסק לפני הגיוס, ואז בזמן השירות לא יכולים לעשות לך כלום.
04-09-09, 10:08 | # 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני בשיחות עם המשקית ת"ש איך אני יכול לשפצר את המצב הכספי שלי ושל המשפחה... אני כרגע מחזיק עסק שהוא של אבא שלי ואני רוצה לפתוח עסק נוסף על שמי... אני מאמין שיתנו לי אישור כזה... כי הצבא (פחות או יותר) מכיר בבעיות שיש לי ורוצה לעזור לי... ("רוצה") |
|
04-09-09, 20:33 | # 13 |
חבר על
|
לפתוח עסק על שמך בזמן הצבא זה בעייתי כמו ש Kernel כבר אמר,
במקרה, אני מבין קצת בת"ש, וגם עם בעיות כלכליות וכו' וכו', אולי תוכל לקבל תשמ"ש (תשלומי משפחה), תוספת קצת למשכורת, או אישור עבודה, אבל לפתיחת עסק, תצטרך להיוועץ במישהו יותר מוסמך בצבא כדי לאשר את זה, לפי איך שתיארת את המצב, אני מניח שאתה לא לוחם, ולכן הייתי ממליץ לך לפנות לקצינת ת"ש ראשית בחיל שלך ולא בהכרח בבסיס. בכל אופן, לאחר פתיחת תיק במע"מ אל תשכח לפתוח תיק במס הכנסה, וכן, יש צורך בהגשה של דו"ח שנתי למס הכנסה פעם בשנה, וכן הצהרה למע"מ (הצהרה למע"מ אפשר לעשות באינטרנט בקלות), לגבי הדוח למס הכנסה, מומלץ להיוועץ ברואה חשבון, בייחוד שאם יקרה הדבר, זה יהיה כשתהיה חייל ותצטרך לשקלל את המשכורת השנתית שלך מהצבא, בטופס זה. שיהיה בהצלחה !
05-09-09, 19:19 | # 14 |
חבר בקהילה
|
שאלה - עסק פטור.
סכום הכסף שנכנס מכל עיסקה שמתבצעת.... האם ניתן לעשות איתו מה שרוצים? (להעביר לחשבון פרטי...) או שיש צורך לדווח? |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|