|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[מוכר/מחליף] פלאפון מחול באנגלית, נתמך רק באורנג' וסלקום
אוקיי אז לא מזמן קניתי פלאפון ב-580 שקל ולקחו לי במכס עוד קצת כסף,
הייתי רוצה למכור את הפלאפון מכיוון שהוא לא נתמך בפלאפון. אז ככה: http://www.youtube.com/watch?v=-U8Ui1H7ItU זה פחות או יותר הפלאפון, ישנה בעיה שבעצם אין עברית וזה לא קורא עברית, אז אולי זה יתאים לכאלה שרוצים פלאפון ברוסית (תומך רוסית), פורטוגזית, איטלקית, ספרדית, וגם ערבית. בעיקרון אני מחפש אחר מחיר של 700 שקל כולל משלוח אליכם מכיוון שלקחו לי כסף במכס. כרגע לפאלפון יש 2 בטריות וגם אחריות לשנה מאתר בחו"ל- לא הייתי כל כך מסתמך על האחריות. הפלאפון ממש חדש לא נעשה בו שימוש בכלל רק בדקתי אם הוא עובד עם פלאפון, אורנג' וסלקום. במידה ומישהו מעוניין להציע אשמח לקבל הצעת מחיר בהודעה פרטית ואני אחזור אליכם בהקדם האפשרי! אם יש רציניים שרוצים לקבל עוד קצת תמונות אין לי בעיה לשלוח לכם. נ.ב- מעוניין גם להחליף בפלאפון דור שלישי כלשהוא שתוכלו להציע. תודה רבה, עומר.
# 3 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
אוקיי אז ככה:
יש WIFI, משום מה לא הצלחתי להתחבר לדפדפן Opera שנמצא שם בממשק, אבל בדפדפן של המכשיר הכל עובד, לא בטוח אם זה עובד כפי שאתה רוצה- אבל הwifi בהחלט עובד ואני מאמין שיש לו טווח של קליטה בערך 5 מטר +- לא רוצה להטעות. איכות המצלמה לא טובה- בינונית- במידה ואתה בוחר רזולוציה קטנה יותר האיכות של התמונה טובה יותר. יש מצלמה קדמית גם כן, האיכות שלה זהה אולי אפילו קצת יותר טובה, ויש פלאש במצלמה אחורית- שוב האיכות לא טובה כל כך. חדש אומר שהמדבקה עליו, כמובן הדבר היחידי שהעסתקי איתו זה להוציא את הסלולה ולהחזיר בשביל להשים את הSIM ואם זה מעניין יש מקום ל-2 SIM.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|