|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
תקשיב,
האתר יפה ונוח אומנם הוא קצת איטי. אבל(!) בלי להעליב או משהו, בחיים לא הייתי נותן את הכרטיס אשראי שלי באתר כזה. בדף אודות רשום דברים כלליים מאוד, בדף השירות לקוחות הייתי מצפה לקצת יותר מקישור לכתובת בג'ימייל, הייתי מצפה לראות כתובת של המשרד וטלפון. תחשוב על זה, אנשים לא ממהרים לתת פרטי כרטיס אשראי באינטרנט ואם כבר הם נותנים הם רוצים לדעת שזה יהיה במקום בטוח. בהצלחה!
# 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
גם אתר שרק נפתח לא יכול להריץ כל-כך הרבה דברים יקרי ערך ...אין לך אפילו חסויות ![]()
![]() |
# 14 |
מנהל ראשי
|
אני בהחלט לא נוהג לעשות את זה.. אבל,
יצא לי לעשות חיפוש קטן.. ניסיתי סה"כ לברר פרטים על האתר, ומזה הגעתי לחברה שמפעילה כביכול את האתר: 1. מה הקשר בין האתר הזה לאתר " הסיכוי המשולש" (3win.co.il)? 2. הטלפון של החברה (אותו לא נפרסם מטעמי צנעת הפרט) מופיע באינטרנט בהרבה אופנים - פעם כחברה לייעוץ אישי ופעם כחברה למכרזים, בפעם השלישית שנתקלתי בטלפון.. הוא כבר הופיע כמס' טלפון של חברה לבניית אתרים. בנוגע לאתר עצמו: מי מפקח על המכרז? מה מבטיח לי כגולש שלא מדובר בהונאה? האתר עצמו נראה מצויין, רק חבל שהוא מעלה ריח חשוד מאוד. |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
בהצלחה, אבל יהיה לכם קשה מאד ככה.
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
Winner
|
ציטוט:
האתר עומד בפני עצמו |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חסום
|
חחחחחחח אתם שמעתם פעם על מזדה ב 800 שקל?
סתם עובד עלינו בקיצר |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|