|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
אני משקיע אתם מנהלים - כנסו לעוד !
אני משקיע אתם מנהלים
אז ככה, אני מחפש מישהו שמוכן לנהל לעבוד לעשות כסף בלי להשקיע אגורה, אני משלם על הכל על האיכסון חודשית , אני משלם , על הדומיין עצמו אני משלם אתם לא משקיעים אגורה , ואני רוצה 60% מהרווחים של האתר בעתיד (או מה שיצא ממנו) אתם תקבלו 40% (אחרי הכל עולה לי לשלם חודשית לאיכסון , לדומיין ולהכל...אז 20 אחוז אני מאמין שמגיע לי יותר) אני זה שיזמין וישלם, אתם אלו שתדאגו לאתר למערכת ולניהולו וכל מה שקשור לזה. אני מה שאני רוצה זה לראות שהאתר גודל ומתפתח ושאתם משקיעים בו ..בעיקרון אתם תהיו אחראים לכך. אחסון אתרים: האתר - הקבצים והמערכת ישבו בשרתים של חברת http.co.il ( אני לא צריך לספר לכם על החברה ). דומיין: יש ברשותי כמה דומיניים פנויים שרק הוזמנו (תוכלו לראות בחתימה ) שאחד או שניים מהם ישמשו לאתר שנצטרך לייזום. למרות כל זה !, אני גם מוכן לעשות הזמנות של דומינים לצורך העניין ( כל סוגי הדומינים\בינלאומים עד ישראלים ) שישמשו לאתר. אז בבקשה,רק רציניים,ומישהו שבעסק מעל חצי שנה , שיודע לנהל ויש לו הצעות ורעיונות לאתר/פרוייקט מצליח, ושלא נפסיד תמאמץ והכסף שלי, ואת הזמן והסבלנות שלו. כל ההצעות פתוחות, השאירו לי רעוינות ומייל,מסן ליצירת קשר.
NHS.CO.IL - Name Hosting Servers בקרוב Last edited by Spenz; 10-11-09 at 04:39.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אם יש לך תקציב גדול (תקציב המספיק לשרת ייעודי).
פנה אליי למסנג'ר שבחתימה. עסקה ייחודית.
# 5 |
חבר מתקדם
|
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בכל מקרה זה עדין רלוונטי לפותח האשכול.
![]() |