![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מחליף קישורים
דרוש מחליף קישורים תמורה כספית
pr2 עד PR3 שמונה שקלים לקישור pr4 עד 6 20 שקל לקישור אתם מקבלים אתרים מוכנים להחלפה יציאת קשר 0527221147 eliranelkayam@gmail.com
# 3 |
חבר בקהילה
|
אשמח לעוד אנשים..
# 7 |
חבר וותיק
|
אין פה סיפור, מדובר בבנאדם שעבדתי אצלו כתכנת PHP, לא שילם, דחה אותי יותר מחודשיים בסיפורים של חשבון מעוקל 250 אלף שקל וכדומה.. אחרי זה נתן לי לעשות נסיעה עד אליו כדי לקבל צק שידע מתחילה שיחזור, הצק חזר אמר לי שאם אני רוצה את הכסף אני צריך לחכות כמה חודשים. אם אני צריך לחכות כמה חודשים בערך מחודש 7 שאני מחכה ואין לו כסף, אין שום סיבה שאחרים יעבדו אצלו כי אין לו כסף לשלם. בכל מקרה לא מומלץ, אני לא נכנס לשיחות איומים שלו אבל בכללי לא מומלץ, מי שרוצה הוכחות מוזמן להתקשר אלי אני ידאג להוכחות כדי שלא תיפלו פה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
הכסף שאתה לא מקבל הוא בגלל זה רק מי שעסק רשום יכול לראות
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=78400 ןעוד משהו ת30 אלף שקל שקיבלת על כל העבודות שעשית וגם לא סיפקת חשבוניות זה לא ניכלל שם ? או שגם אותם לא קיבלת אני לא יכנס איתך לויכוח כאן אנחנו ניתחשבן כבר
![]() בניית אתרי אינטרנט אחסון אתרי אינטרנט הקמת אתר אינטרנט החלפת קישורים צילום אירועים צלם אירועים Last edited by bigstyle.co.il; 14-12-09 at 14:25.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
באמת נחמד שאתה נותן סיבה לזה שאני לא מקבל ממך תשלום, כי אפילו אני לא יודע מהי.
חוץ מזה שלגבי הקבלות זה שלא קיבלת אותם זה לא אומר שאני לא הוצאתי אותם, כמובן לא לך כי אתה עובד שחור ומחלק צקים של לקוחות שלך אז אין למי לתת, אבל כל צק שקיבלתי רשום על שם אותו בנאדם קבלה, לי שבשונה ממך לא איכפת לרשום קבלות כי אני עוסק פטור, על זה שאתה עובד שחור אתה צודק אתה תתחשבן ובקרוב מאוד. לגבי הצ'ק, כן אני שמח שיש סיבה שאתה רושם צקים ללא כיסוי בידיעה שהחשבון מעוקל ( אה שחכתי לומר לך כן ביצעתי בדיקה החשבון שלך מעוקל לא מהיום - החשבון של הצק ) אבל זה עבירה פלילית וזה עבר לטיפול גורמים אחרים. לגבי האיומים שלך, כן גם זה בטיפול, אנחנו לא חברה עבריינית ועבריינים ניענשו. חחח 30 אלף ? היית ממש מסדר אותי אם היית משלם לי 30 אלף, אנחנו מדברים על סכום של 4 אלף וגם לא קיבלתי את הכסף. בכל מקרה, זה כמובן לא לפה, ואנחנו עוד נסגור את החשבון שלנו בבוא הימים ואתה תשלם הכל כולל ריבית, אני מבטיח. לגבי העובדים שאתה מחפש, אני מקווה שיהיה להם מספיק שכל לא לעבוד איתך, אם הם לא רוצים לרוץ ללוד, רמלה, ת"א, אשקלון, חיפה בשביל הכסף שלהם וגם בסוף לא לקבל. אני ישמח מאוד אם אחד המנהלים יעביר את ההודעה שלך שדאגת שאני לא יראה מהפורום החסום לפה כי בטח רשמת שם הרבה מאוד שטויות ללא כיסוי, כמעט כמו הצקים שלך. חי. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|