15-12-09, 15:24 | # 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה | מונה כניסות
שלום לכולם,
לא מזמן נרשמתי לGoogle Analytics אבל אני לא מרוצה משו'.. כאילו לא רואים שיש מונה באתר וזה מה שאני מחפש.. אבל מצד שני זה מתעדכן רק בסוף היום.. ואני צריך לדעת כל כמה שעות את הכניסות.. אם מישהו מכיר מונה שלא רואים אותו ושמתעדכן באותו הרגע שנכנסים.. מוזמן לתת לי לינק.. תודה לעוזרים.. :]
15-12-09, 23:12 | # 2 |
חבר בקהילה
|
אני לא מכיר משהו כזה מוכן אבל זה לא בעיה לבנות אחד כזה..
|
16-12-09, 02:54 | # 3 |
חבר מתקדם
|
מונה רגיל זה לא בעיה.
אבל אני צריך מונה יומי, שבועי, חודשי.. +מאיזה אתרים נכנסו.. וזאת כבר כן בעיה.. חייב להיות עוד אחד כמו google analytics..
16-12-09, 03:01 | # 4 |
חבר בקהילה
|
נו כן... זה לא ממש בעיה לבנות אחד כזה... בכל אופן אנלא מכיר ספק אחר חוץ מGoogle Analytics
|
18-12-09, 22:56 | # 5 |
חבר חדש
|
סטטיסטיקות לאתר עם מונה ויזואלי או בלי, לבחירתך.
כתבתי בפוסט הבא על הסטטיסטיקות של StatCounter
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=80149 ראה את הפוסטים שלי עם האיקון אף פעם לא ניסיתי לשים מונה שיופיע באתר, אך יש להם אפשרות כזו. הסטטיסטיקות מתעדכנות לאחר כמה שניות (5-30 שניות לפי מה ששמתי לב) מקווה שזה עוזר לך. בברכה, בונה אתרים מקצועיים - לשירותכם
19-12-09, 01:52 | # 6 |
Winner
|
19-12-09, 13:15 | # 7 |
עסק רשום [?]
|
20-12-09, 00:46 | # 8 |
חבר בקהילה
|
לדעתי הכי טוב ובחינם : www.histats.com
אם יודעים איך להשתמש בו הוא יכול להביא הרבה עזרה.
20-12-09, 15:41 | # 9 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה לכולם.. :]
|
|