![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
פרסום בIRC
שלום רב,
אני מציע פרסום ברשת הIRC לחברות שרתי משחק ברשת quakenet המזוהה בעיקר עם קהילת הגיימרים בישראל אני מציע פרסום ב3 ערוצים: Planet51.pro המועדון המקצועי המוביל בישראל היום אין שחקן מיקצועי שלא נמצא שם. (בערך 65 אנשים מחוברים בכל רגע בממצוע) Planet51.adv- המועדון המתקדם המוביל בישראל גם מבחינת רמה וגם מבחינת פעילות (בערך 65 אנשים מחוברים בכל רגע בממצוע) planet51- הערוץ הראשי מאפשר לשחקנים מתחילים להשתתף (בערך 100 אנשים מחוברים בכל רגע בממצוע) התמורה שאני מבקש היא סך הכל 3 שרתי משחק של CS , לכל מועדון שרת 1, מי שמעוניין מוזמן ליצור קשר בהודעה פרטית. כמו כן מי שמוכן לתת יותר מזה ורוצה לקבל גם פרסום באתר www.p51.co.il (בעל למעלה מ1000 יחודיות בממצוע) מוזמן לדבר גם על זה. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
I am root
|
ציטוט:
בעצם מה אתה מציע פה? |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
1) הפרסום מתבצע בTOPIC של הערוצים בצורה בולטת מאוד.
2) מדובר בערוצים סגורים למוזמנים בלבד , ערוצים בעלי הביקוש הרב ביותר בקהילה הישראלית אשר משדרים רמה גבוה , אמינות ומקצועיות כלפי חוץ ופנים(ניתן לצפות בTOPIC של הערוץ גם מבחוץ). 3) פרסום כמו שלך אינו חוקי בכמאט כל ערוץ שמכבד את עצמו ברשת QNET סקריפטים של הגנה ימנעו ממך לפרסם. 4) פרסום באמצעות EGGDROP לא חוקי לפי חוקי רשת QNET מהר מאוד תמצא את עצמך מגורש מהשרת. במידה ויש שאלות נוספות אני זמין גם בפרטי אני ישמח לענות לכולם. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
נגיד ואני מפרסם - מכירת שרתים במחירים זולים התקשרו עוד היום 0520000000 או הכנסו לאתרנו www.site.co.il
לא חושב שמישהו יחשוב שזה וירוס ולא יכנס, אני צודק? |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
#6 עניתי לך למעלה תקרא שוב.
#7 אני לא יודע על מה אתה מדבר אני לא מפרסם קהילה , אני מפרסם חברות שרתים בתוך ערוצי הקהילה שלי יש לי תחושב שאתה לא ממש מבין על מה מדובר וחבל לי מאוד שאתה מציב ככה עובדות שפוגעות בנו. שווי שרת משחק היום עומד על כ30 ש"ח ברוב החברות לא מדובר בבקשה אסטרונומית. הרבה מאוד חברות פרסמו בעבר וממשיכות להתפרסם אצלינו ואפילו די בהצלחה. התגובות הופכות להיות ממש לא רלוונטיות ולא מדויקות לצערי אנשים מציבים פה עובדות גם שהם לא מבינים עד הסוף. אני אסכם ואומר כך: אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים לשאול , נא לא להציב עובדות או דעות לא רלוונטיות הקהל יעד שהידיעה מופנת אליו ומבין בתחום יודע מה הפרסום בקהילת planet51 שווה אני לא צריך להוסיף הרבה. בקיצור אני מבקש ממנהל לנקות את כל מה שלא רלוונטי מתחיל להיות פה הרבה ספאם. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|