![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() ב"ה
שלום חברים! אני צריך עזרה אני יושב על שרת לינוקס אין גולשים באתר אבל יש עומס (ובדיקה שערכתי יש שם תעבורה גדולה של 1 ג'גה ביום שאני אולי משתמש חצי) אני צריך לעזור בפתרון לעומס על שרתי לינוקס שמשגעת אותי ושאלה נוספת אם אני עובר לשרת אחר ווינודס עומס זה לא יהיה? אשמח לעזרה ממש תודה עריכה: כעת השעה - 05:44 לפנות בוקר והעומס רב על השרת ...
בברכה יואל מצחיק , צחוקים שידורי ספורט *מוכר דומיינים בתשלום בpaypal, מכל הסוגים! Last edited by israeli; 22-03-10 at 05:50.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
I am root
|
ציטוט:
אם אתה מעוניין יש לנו שירות בדיקה לשרתים, תיצור איתי קשר אשמח לעזור לך אישית. אם תעבור לשרת אחר אתה לא פותר את הבעיה אתה מתעלם ממנה, ווינדוס לא יתן לך שום פתרון שלא תמצא בלינוקס אלא אם כן אתה מתכנת ב ASP.NET וצריך מסדי נתונים מסוג MSSQL של מיקרוסופט. אין שום סיבה בעולם שיהיה לך עומס על השרת סתם ככה, משהו גורם לזה , וצריך למצוא את זה ולפתור את התקלה. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
# 4 |
חבר על
|
א. תבדוק אם קוד האתר שלך יעיל...
אני מכיר אתר שאחרי 5 כניסות לאתר - כל השרת היה קורס כי היה לו סקריפט שמבצע כמה לולאות שכמעט לא נגמרות ומביאות להשבתת השרת. יכול להיות שהלולאות אצלך נגמרות - אבל הן עדיין מוגזמות ולא יעילות, ויכולות להפיל שרת.. ב. תבדוק אם אין עוד מישהו על השרת שיש לו אתר לא יעיל שמפוצץ לך את השרת. ג. תבדוק הספמות על השרת. אולי מנסים להפיל לך אותו... ד. שרת ווינדוס הוא הרבה יותר כבד מלינוקס (סתם כי התוכנה כבדה בעוד כמה ג'יגות והיא צריכה תוכנות-משנה ששוקלות לא פחות..), וכל עוד אין לך צורך (או יותר נכון: כל עוד האתר שלך בPHP) - אל תעבור ! ה. תנסה גם את העזרה של יונתן.. אולי זה יעזור.. לך תדע... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|