|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
WTF ?התקשר ממספר עם 14 ספרות :O
חג שמח לכם,
חשבתי שהזיתי את זה.. בכל זאת חזרנו מאוחר עם ראש בעננים, פתאום באמצע הלילה [בסוף זה היה 7 בבוקר ..אבל היה חושך בחדר חח] מישהו מתקשר ומנתק, אני בודק מיזה ורואה איזה המון מספרים , משהו ארוך.. עזבתי והמשכתי לישון ,היום בבוקר נזכרתי בזה וחשבתי שאולי סתם הזיתי ... עכשיו אני מסתכל ואני רואה שפאקינג מישהו התקשר אלי ב-7 בבוקר ממספר עם 14 ספרות ..מוזרות חח 00359999361235 זה המספר שהתקשר אלי ![]() למישו יש רעיון מזה?חח |
![]() |
![]() |
# 2 |
אושיית הוסטינג
|
אתה לא לבד,
מסתבר שהרבה אנשים בחו"ל גם מקבלים טלפונים מהמספר הזה, אלא אם אתה זוכר שעיצבנת מישהו מבולגריה, ויש לו אנטרס להתקשר אליך.
# 3 |
חבר על
|
אפשר אולי קצת הסבר?
איך הוא השיג תמספר שלי? כי לא,אין לי שום קשר לאף אחד בבולגירה 0_0 זה סתם מישהו משעומם? או שיש לזה איזה מטרה חח? |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
http://www.google.co.il/search?sourc...235&meta=lr%3D
מרפרוף קטן בתוצאות , נראה שמדובר בבית מלון
# 5 |
חבר על
|
לי יש מקרה אחר, מתקשרים ממספר ללא קידומת
המספר הוא משהו בסגנון 259XXXXX יכול להיות שזה הצבא או משהו כזה? (הם בדיוק אמורים להתקשר בנוגע למיונים) |
![]() |
![]() |
# 6 |
אושיית הוסטינג
|
צבא מתקשר מחסוי, לא ממספרים מוזרים,
יכול להיות שזה מרכזת כלשהי, זה תמיד מבלבל את המספר בשיחה מזוהה.
# 7 |
חבר וותיק
|
לא תמיד צבא מתקשר מחסוי..
הרבה פעמים התקשרו אלי ממספר של בזק.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
Whatever
|
מספר ללא קידומת יכול בהחלט להיות הצבא. אם אתה ברשת פלאפון, המכשיר שלך מציג את המספר המטכ"לי שממנו התקשרו.
# 9 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
קראת את הכתבה על חמ"ן בידיעות אחרונות, מוסף החג? בוא נשחרר קצת דיסאינפורמציה, לצה"ל יש טנקים סודיים, הם נקראים "פרפר", הם כרגע נמצאים מתחת לאדמה, כדי שלא יצלמו אותם. פרוייקט הלביא אף פעם לא הופסק, הפיתוח שלו ממשיך אי שם במעמקי תל השומר(מישהו שמע על הבור בתל השומר?) אף פעם לא תראה טייס באוטובוס, לח"א יש תורן טייס-מונית, שעושה הסעות מכל הארץ. ההוראות התגוננות במקרה של נחיתת חירום באל-על, לא להציל את חייך אלא להרוג אותך, זה יותר זול לביטוח.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|