|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר חדש
|
אז במקום להספים פה, יש למישו רעיון?
|
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
הרעיון הוא לחכות בסבלנות. (במיוחד כשהבקשת תשלום שלך לא עברה שבוע ובמייל שקיבלת אוטמאטית בעת ביצוע הבקשה כתוב שהבקשה בטיפול ולוקח 5-7 ימי עסקים שזה ראשון-חמישי לטיפול בבקשה)
יש למעלה מ100 בקשות תשלום שמחכות ולוקח זמן לבדוק אותן. לא חסר ילדים ששמים iframeים, תמונות שמכניסות אוטומאטית וקישורים שאומרים: "כנס לפה יש פה בחורה....", ובגלל זה לוקח זמן לבדוק כל בקשת תשלום. אם מישהו חושב שיקבל כסף כי ניסה לעבוד עלינו הוא טועה, כל כניסה מתועדת ואפילו התוכן של הדף כולל הקוד מקור שממנו הגיעה ההפניה נשמר במערכת ונבדק. כל מי שזכאי לתשלום מקבל אותו. אם אתה חושב שלהציק זה מה שיעשה את העבודה - תחשוב פעמיים. אגב הטלפון שרשמת הוא טלפון פרטי (לא שלי אלא של שותף שלי) ובמידה ותפרסמו אותו ותתקשרו אליו אני אאלץ להגיש תלונה על הטרדה. יש דרכים מקובלות באתר לדברים האלו כמו ליצור קשר באמצעות טופס פניה, ולהבין שאנחנו לא עובדים בלילות (למרות שכן יוצא לי לענות לאנשים לפניות בלילות) וכמו כן בסופי שבוע. אגב, צ'קים נשלחים פעם בחודש בין ה5-10 לאותו החודש על צ'קים שהתקבלו עד לאותו היום. אז שוב, PureCash לא הפסיקה לשלם אלא ההפך כמו שאתם רואים אנחנו משלמים גם סכומים יותר רציניים מ20 שקל כמו 500 ומעלה גם.
עבודה מהבית Last edited by Dum; 30-04-10 at 17:43.. |
![]() |
# 13 |
חבר חדש
|
שלום לך דום,
כמו שאמרתי שאני לא אציק לכם אני רק באימייל ולצערי אני לא מקבל יחס. אשמח אם אני יוכל ליצור איתך קשר קצת יותר רציני לקבלת פרטים. תודה ושבת שלום |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
כמו שאמרתי, סופי שבוע ושעות מאוחרות בלילה הן לא שעות שאנו עובדים ולפעמים יוצא לי בכל זאת לענות.
במידה ולא תקבל תשובה בסוף השבוע תקבל תשובה לכל השאלות שלך (ולמייל ששלחת) ביום ראשון. תשמור קצת על פרופורציה.
חבר חדש
|
אין בעיה. פשוט אתה יודע, שעובדים ואני רואה שאין יחס ואני מול הקיר. זה קצת מעצבן-לא ככה?:]
תודה על התשובה. אין דרך להשיג אותך בתוכנות מסרים כלשהי ? כנ''ל לשאלה במייל. |
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
יש דרך אחת להשיג אותי ואת מי שעובד איתי, וזה במייל.
ושוב, בקשת התשלום שלך בבדיקה ואם נמצא שאת לא זכאי לתשלום אז לא תיהיה זכאי ואם לא עשית שום דבר שנוגד את התקנון שלנו התשלום יגיע אליך כמו אל כל מי שזכאי. ורק תוספת אחרונה ל: ציטוט:
אני מוחק מדי יום כמה עשרות אנשים ש"משקיעים" ורוצים לקבל כסף מאיתנו, במתנה ![]() כל אחד כזה מוזמן לפנות אלי, אני אשמח להציג לו את כל המידע עליו לפני שהמשתמש שלו נמחק כולל קוד המקור של הדפים בהם השתמש, המשתמשים "השונים" לכאורה שנרשמו תחתיו או הבחורה הכוסית שהוא הבטיח לאיזה ילד לראות אם הוא ילחץ על הלינק. ומצד שני אני גם אשמח להציג את מאות התשלומים שהעברנו לכל אותם האנשים שבאמת משקיעים ופעלו 100% לפי התקנון ולא חשבו שלהכניס iframe לשעה אחת באיזה אתר לא יזיק ולאחר שיורידו אותו אני לא אדע. אני חושב שהבהרתי את הדברים שלי, שבת שלום.
# 17 |
Whatever
|
ו.. זהו. הדיון נסגר.
|
|