|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה| פרימוט מחשב וגיבוי קבצים (windows 7)
אהלן
אני רוצה לפרמט את המחשב אבל יש לי עליו הרבה דברים שאני רוצה לגבות בעיקרון רק קבצי PSD של לקוחות ושלי. עכשיו כל התיקייה מעל ל-15 ג'יגה ואין לי דיסק און קי, דיסקים כאלו עכשיו אם לא תיהיה ברירה אני אקנה כבר איזה דיסק קשיח של 500 ג'יגה אבל אני יודע שאפשר לעשות מין תיקייה כזאת ששמים בה את כל הדברים שרוצים לשמור, אחרי זה מפרמטים הכל ובכל זאת כל מה שיש בתוך התיקייה נשמר. 3 שאלות 1. יש מדריך איך לעשות את זה?? 2. זה קשה?? כי אני לא אקח סיכונים לאבד את כל הקבצים שיש לי 3. זה אפשרי גם בווינדוס 7? תודה |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
אתה מתכוון ליצירת מחיצה נוספת על אותו דיסק קשיח (למשל D) ואת C אתה מפרמט כך ש-D נשארת כפי שהיא.
אתה יכול להשתמש בדיסק של וינדוס 7 או בתוכנות ייעודיות כמו Norton PartitionMagic 8.0 או AcronisDisk Director Suite (מומלץ). ברמת העיקרון אתה צריך לעשות RESIZE (לשנות את גודל המחיצה) לגודל קטן יותר כדי שתוכל עם הגודל הנותר ליצור מחיצה נוספת. אחרי שתעשה זאת בתוכנה תהיה לך מחיצה ללא שם בצבע אפור אולי, לחצן ימני עליה ואפשר יהיה ליצור מחיצה (Create Partition) ולקבוע גודל ולאחר מכן אפילו אות. |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
הא
וואי איך ברח לי פשוט לעשות עוד מחיצה מפגר אני :S תודה אבל בכל מקרה אני יודע שאפשר לעשות מין תיקיית GHOSTE כזאת ופשוט שמפרמטים לא קורה לה כלום. |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]()
# 5 | |
I am root
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 6 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
PQ MAGIC 8 לא יודע לקרוא את המחיצה (ERR 115). מניסיון :\ תקנה כונן קשיח חיצוני, יש היום בפחות מ300 שקל חצי טרה. |
|
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
כן אבל המחשב עושה לי בעיות
ולהשיג את הכסף זה בעיה, וגם אם אני אשיג יש לי כל כך אבל כל כך הרבה דברים לקנות לפני שאני ייקנה את הכונן קשיח בינתיים כל שקל שאני מקבל זה הולך לרישיון.. ככה שרציתי לדעת אם יש אפשרות אחרת |
![]() |
# 8 |
חסום
|
חח אם אין לך כסף קח מחבר את הדיסק הקשיח שלו אם יש לו הרבה מקום
תעביר את החומר תפרמט לא לשכוח ליצור 2 מחיצות לפחות תכניס את הדיסק של החבר ותחזיר את המידע... |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|