הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > פורום תיכנות

   
|!|

 
 
כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 21-07-10, 02:15   # 15
~The_Sultan~
חבר על
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 771

~The_Sultan~ לא מחובר  

אני גם מדבר על כוח ברוטאלי כלשהו, אחרת מה חשבת?
בקשר לדוגמה בקוד שלי, זה לא מגניב, זה שימושי ונחוץ - אני אפילו אריץ את הקוד של SHA1 עד 1000 פעמים כדי להגן על הסיסמה. יש טבלאות מספיק גדולות שמוצאות המון המון סיסמאות, והעניין הוא להאט ככל שיותר את השיחזור של הסיסמה שלך, כי לבטל אותו לגמרי בחיים לא תוכל, וככל שהשיחזור יהיה יותר איטי, ככה להאקר יהיה יותר מבאס לשחזר והוא בסופו של דבר יאבד עניין.
בקשר ל-UNIQID זה לא בזבוז משאבים לחינם, שהרי מדובר פה באבטחה. בנוסף, אם אתה רוצה עדיין לחסוך את זה, אתה יכול להשתמש בשיטה שהביאו פה אני חושב שכוללת במקום UNIQID שימוש בפונקציה TIME של תאריך ההרשמה של המשתמש (ברוב המערכות זה שמור בכל מקרה, והנה אתה לא "מבזבז משאבים לחינם"..).

עוד משהו, מי לעזאזל משקיע מאות אלפי דולרים בפיתוח הצפנה אמיתית? לא יזיק להגן גם על אתרים שהם לא בנקים או פייסבוק לצורך העניין. אין מישהו שירצה להשאיר סתם חורי אבטחה במערכות שלו.
  Reply With Quote
 

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)
 


חוקי פירסום
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is מופעל
סמיילים הם מופעל
[IMG] קוד מופעל
קוד HTML מכובה

קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:49.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ