19-07-10, 12:56 | # 1 |
עסק רשום [?]
|
[עזרה] בגזירת נתונים - PHP
באתר של הטוטו יש את הרשימה של המשחקי ווינר, משום מה אני לא הצלחתי לחשוב על רעיון איך אפשר להשיג את הרשימה ההיא מסודרת לפי משחקים, מי נגד מי, באיזה שעה, ומה היחסים, ואם זה סינגל או דאבל או לא יודע מה..
יש לכם רעיונות איך אפשר? כי יש לזה קוד מקור מתסבך.. |
19-07-10, 13:20 | # 2 |
חבר על
|
אם הם לא נותנים אפשרות כזו באופן מיועד, אז אין סיבה ששליפת נתונים משם תהיה קלה. אתה צריך לעבוד הרבה עם שליפת נתונים וחתיכה של הקטע הדרוש:
file_get_contents() preg_replace() וגם explode() במקרים מסויימים (לפעמים זה נוח) אל תשכח שגם בכל פעם שהאתר שלהם ישנה משהו קטן בתיכנות של האיזור הזה, ככל הנראה שתצטרך להתאים מחדש את המערכת שליפה שלך לתיכנות החדש. |
19-07-10, 14:37 | # 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אם תסתכל במקור אתה תבין שזה בעיה.. חשבתי על להמיר את מה שיש שם לטקסט ומשם הדרך היא כבר יותר קלה.. רק שגם זה לא ממש הולך לי.. כי זה לא ממיר את זה ממש לטקסט.. 80 אחוז מהקודים שם נשארים : / |
|
19-07-10, 15:17 | # 4 |
חבר על
|
לא חשבתי שהם מסודרים כמו שאתה חשבת, הם מסודרים טוב מאוד בשביל האתר עצמו, וכמו שכבר אמרתי, הם לא מסודרים בעבור שליפת נתונים של אתרים אחרים - זה לא עמוד XML לדוגמה. לכן, יהיה קשה לשלוף אותם. הפונקציות שאמרתי עדיין רלוונטיות
|
19-07-10, 20:40 | # 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
The_Sultan כאן נתן לך את הפונקציות להסרת קודים וכו'.
אתה האדם שצריך לעלות על האלגורתים בכדי להוציע את הקוד מקור האמיתי הנחוץ.
20-07-10, 18:46 | # 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
והבעיה היא שזה לא מסודר שם בתור טבלאות או משהו משחק ריאשון זה קוד אחד ומשחק שני זה קוד שני זה מבולגן ויש 90 משחקים אז זה בעיה זה לא משהו שאני פשוט שולף מתוך טבלאות.. אני לבנתיים הגעתי למצב שהפכתי את כל הHTML לטקסט אבל עדיין יש בלאגן אני ינסה לסנן את זה ולהשאיר רק את מה שאני צריך ואז אני יפצל אותם.. |
|
20-07-10, 22:56 | # 7 |
חבר וותיק
|
|
21-07-10, 08:09 | # 8 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אני צריך לשלוף את זה מתוך כל הקוד מקור באופן מבולגן שזה נמצא.. חשבתי על משהו : / אני מאמין שיש איזה RSS חייב להיות כי יש מלא אתרים שמתעדכנים ואני מאמין שזה משם :P אז לא ניראלי שכל אחד ישב שנה בשביל להשיג את הנתונים האלה.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|