הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 09-08-10, 09:39   # 1
WebProject
מ.תיכנות

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to WebProject

WebProject לא מחובר  

אתה צודק חלקית, נתחיל מזה שלא משנה איפה תשרת בצבא, גם אם זה יהיה בסיירת מטכ"ל, אתה לא תהיה מרוצה, בסופו של דבר הכל נראה טוב ויפה כאזרח, כשמגיעים לצבא מגלים עולם אחר לגמרי וזה משביז בערך 90% מהחיילים.

עם כל הרעל, לא משנה אם תהיה בשייטת 13, שלדג או בחטיבת הנח"ל, העיקר שתהיה לוחם ותתרום למדינה, תאמין לי שבמבט אחורה אחרי השלוש שנים תהיה מרוצה. לא נתקלתי עדיין בלוחם שהתחרט על זה.

פורטל רעל - צבא וכושר קרבי
  Reply With Quote
ישן 09-08-10, 13:17   # 2
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי WebProject צפה בהודעה
אתה צודק חלקית, נתחיל מזה שלא משנה איפה תשרת בצבא, גם אם זה יהיה בסיירת מטכ"ל, אתה לא תהיה מרוצה, בסופו של דבר הכל נראה טוב ויפה כאזרח, כשמגיעים לצבא מגלים עולם אחר לגמרי וזה משביז בערך 90% מהחיילים.

עם כל הרעל, לא משנה אם תהיה בשייטת 13, שלדג או בחטיבת הנח"ל, העיקר שתהיה לוחם ותתרום למדינה, תאמין לי שבמבט אחורה אחרי השלוש שנים תהיה מרוצה. לא נתקלתי עדיין בלוחם שהתחרט על זה.
בלי שטויות על הנח"ל כן?...

פותח הנושא..בוא נשאל שאלה...קרבי או לא קרבי...ג'ובניק מהקריה שמקבל תנאים סוציאלים (מבחינת בעיות ת"ש וכו') זהים..וכן..הם זהים....למה שהוא לא יקבל את התנאים אחרי הצבא וקרבי כן (כמו שכתוב שם..התמיכה מפסיקה בשניה שאתה משתחרר)..לדעתי הכתבה הזאתי מטופשת בכיוון שלה...היא צריכה להיות על הצבא הכללי ולא על קרבי בפרט...
דבר אחד לדעתי הצבא צריך לספק לקרביים, הזכות לדרוש פסיכולוג אחרי הצבא (כמובן בתלות מה שהם עברו..וזה צריך לעבור סינון מסויים) אחרי הכל, כן..יש דברים שקרביים רואים וחווים שמן הסתם..ג'ובניקים לא..

כמו שאמרו פה, כן..עולם הקרביים הוא לא טוב ויפה..והשירות באמת לא קל...אבל אני יתן לך משפט של אוג' 07 שהשתחרר ממש לאחרונה "בונא, בסה"כ אני ממש מבסוט על ה3 שנים האלו"..וזה ממישהו שלא היה צריך לעשות 3 שנים...הוא היה במסלול אחר סטייל בינישים...
אז כן, אתה יכול להיות מרוצה...הכל תלוי באיך מסתכלים על זה...להגיד שנוטשים אותך אחרי הצבא? נוטשים את כולם..לא רק את הקרביים...אז מה נעשה? לא נתגייס לצה"ל?
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום