![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
בעיה עם מחשב שפורמט
1.
פירמטתי מחשב למישהו שאין לו את הדרייברים המקוריים של המחשב, גיביתי את הדרייברים במחשב עם תוכנה שנקראת Double Driver. עכשיו עשיתי שיחזור לדרייברים, ואת התקן הקול הוא לא זיהה, ובלוח הבקרה מוצגת הודעה "אין התקן שמע". (Windows Xp SP2 He). אז כרגע אין שם סאונד, מישהו יודע איך לסדר את זה?.. 2. באותו המחשב יש עוד בעיה, השעון של המחשב לא מתעדכן, (כנראה שהסוללה בלוח אם שאחראית על זה נגמרה). יש דרך לסדר את זה בלי להחליף סוללה? אולי איזו תוכנה שמתחברת לשרת בכל הדלקה של המחשב ומכוונת את השעון? תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
t tc tcp tcp/ip
|
כהתחלה נסה לעדכן את מערכת ההפעלה, בדרך כלל הדברים מסתדרים כך.
אם לא הלך, תיכנס לאתר היצרן של כרטיס הקול והורד דרייברים. עריכה: לדעתי תקבל תשובות רבות וטובות יותר בתוכנה, משחקים ומערכות הפעלה. אם תרצה שאעביר את האשכול תודיע לי.
# 3 |
חבר בקהילה
|
בקשר לשעון אם אתה רוצה בלי להחליף את זה אז תשים אתר עם שעון שעוד דרך האינטרנט(אלקטרוני) כדף הבית
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יש איזה אתר שיכול לזהות בשבילי את הדרייבר? זה לא יעזור, אני רוצה שהשעון של המחשב יהיה מכוון, אם הם ירצו לבדוק מה השעה הם יכולים לראות בפלאפון. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
יש תוכנה שנקראת Everst אחרי שתתקין כנס אליה ויהיה לך שם אפשרות לMultimedia, תלחץ על זה ואחרי זה יהיה לך אפשרות PCI/PHP AUDIO, תלחץ על זה ואז תראה מה הכרטיס קול שלך..
לאחר מכן כנס לאתר של המפתחים של הכרטיס קול ותוריד את הדרייבר המתאים.
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ובנוגע לבעיה של השעון, מצאתי פתרון, אם כי קצת מטומטם, אבל עדיין פתרון. http://www.ravib.com/timesync/index.htm אני מגדיר את התוכנה שתעדכן את שעון המחשב דקה אחרי שהוא נדלק, ובכך בעצם עוקף את הבעיה. אשמח לשמוע עוד פתרונות לדרייבר, סתם כדי להיות בטוח. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
אם זה PC מהשנתיים - שלוש - חמש אחרונות אתה תמיד מוזמן לנסות את הדרייבר של REALTEK AC'97 , הוא בד"כ עובד. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|