הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
29-09-10, 12:31 | # 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
טוחנים מים.
פלאפון אמור לתפקד גם כשאין Wi-Fi לידו. יודעים מה? אני יכול לחסוך לכם אפילו עוד - קנו מכשיר Skype אלחוטי למחשב. עם iPhone אתה מתקשר וזמין מכל מקום, יש לך גישה לאינטרנט מכל מקום והכי חשוב - יש לך את המספר שלך. iPod לא יכול להחליף iPhone. בא לכם iPod מגניב? תהנו, אבל iPhone עושה הכל + כמה דברים נוספים. |
29-09-10, 14:54 | # 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
29-09-10, 16:55 | # 13 |
חבר על
|
ואיך זה קשור למה שאמרתי?
רטינה יש בשניהם - כלומר אותו מספר פיקסלים. הטכנולוגיה של המסך היא שונה, בתצוגה, בדיוק כמו במצלמות וכו', האיכות לא מורכבת רק ממספר הפיקסלים. וכאן האייפון טוב יותר מהאייפוד, כי הטכנולוגיה שממנה עשוי המסך שונה |
29-09-10, 17:12 | # 14 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני ממש לא מבין את התגובה הזו. כשמישהו שואל "אייפון או אייפוד" זה לא "אני קונה או אייפון או אייפוד ולא יהיה לי פלאפון בכלל אם אני קונה אייפוד". השאלה היא האם אתה מעדיף אייפון או אייפוד+טלפון בנפרד. זה לא שכאשר אתה קונה אייפוד טאצ' אתה מוותר על סלולרי בנפרד. השאלה פה היא האם אתה מעדיף שיהיה לך מכשיר שיעשה את הכל וזהו, או אייפוד בשביל האפליקציות והמוזיקה וסלולרי אחר בשביל השיחות, הגלישה הסלולרית ומה לא.. אל תשכח שיש גם צד כלכלי לכל העניין, בנאדם שיש לו כבר מכשיר סלולרי לא תמיד יעדיף ישר להחליף לאייפון אלא הרבה פעמים יעדיף רק לקנות אייפוד, שהוא זול בהרבה (מאוד). מה שהופך את השאלה הזו לכן רלוונטית.. ולא טחינת מים בכלל. Last edited by Cyeo; 29-09-10 at 17:15.. |
|
29-09-10, 17:21 | # 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
30-09-10, 16:43 | # 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עם זה הiPod יוכל להיות iPhone (; |