|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
[מחפש] פרוייקט מעניין לעבודה ניהולית
שלום רב.
שמי הוא דניאל, אני בהוסטס כבר שנים וחזרתי בזמן האחרון. קצת על הניסיון שלי: - ניהלתי את קהילת משחק הדפדפן izrasoldiers - ניהלתי חברת שרתי משחק - ניהלתי קהילת משחקים בשם "FunStrike" - עזרתי להקים ולפתח פרוייקטים למינהם של משחקים ופורומים. - עזרתי לפתח פרוייקט של מערכת תלת מימדית מסוג VRML לעיר וירטואלית תלת מימדית. ועוד המון פרוייקטים למינהם שעזרתי לנהל במיוחד בפאן הקהילתי. בנוסף: - שפה ראותה ונקייה - ידע באנגלית, ניהלתי גם קהילות בח''ול. עד היום אני יום יום בתקשורת מלאה עם אנשים בתוכנות דיבור מכל העולם. - הרבה מוטיבציה ורצון. מסוגל להריץ ענייניים במידה והפרוייקט מעניין ומיוחד. - בן 18 וגר במרכז - אכן השאלה צצה הרבה במחשבות של אנשים. וכן מגיל קטן התחלתי להתעסק ולנהל פרוייקטים מהקטנים ביותר ולגדולים ביותר וצברתי ניסיון במשך שנים. אני מחפש פרוייקט מסויים, שלפי דעתם יצליח ויש לו עתיד. אם מדובר באתר עם נושא מעניין \ משחק דפדפן חדש \ משחק רשת למינו \ חברה שהולכת להקים סטארטפ חדש וכדומה. אני מציין שאין לי ניסיון בתכנות \ עיצוב. כל שבע השנים אשר התעסקתי בניהול פרוייקטים, כל הניסיון שנצבר זה מלהשיג את הצוות, לנהל נכון את הקהילה \ פרוייקט, ולפתח רעיונות וכדומה. אם אתם זקוקים לבחור שינהל את העניינים מבחינת "כוח אדם" ( צוות ) ומבחינת קהילה, אתם מוזמנים ליצור עימי קשר ולעניין אותי בפרוייקט שלכם. אני רוצה להוסיף שמדובר בפרוייקט רציני עם חשיבה לעתיד, ולא רק קהילת פורומים או משהוא בסגנון. - הודעה פרטית - אימייל: srsh154@gmail.com במידה ותרצו להסביר לי בצורה יותר שותפת ניתן לדבר בתוכנת מסרים מידיים אתם מוזמנים להשאיר לי פרטים בהודעה פרטית \ מייל. תודה רבה ויום טוב. Last edited by KVM; 26-11-10 at 00:13.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
דניאל לפי דעתי הבעיה שגם אם אבחר בך אתה אוטוטו מתגייס, אני טועה?
ציטוט:
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
דוד - לצערי אני לא מתכנת ב- PHP.
תחום המכירות זהוא תחום שעברתי לפני שנתיים שלוש, ואני כבר לא כל כך מתעסק בזה. כפי שאני מתאר לעצמי מדובר בחברת אתרים \ שרתים וכדומה. אלון - התכנונים שלי כרגע לא בגדר שיקולים של הצבא. אני נמצא כרגע על פרופיל 72 עם ניתוח ברגל והצבא לא מוריד לי יותר מזה נכון לעכשיו. במידה ואשאר בפרופיל 72 אכנס לאחת מאופציות היחידות שיש לפרופיל 72 שהם מאוד מוגבלות ובשיקולים של הצבא. ( אם זה יחידות שדה או תומך לחימה, זה פרופיל מאוד לא ברור כי מצד רפואי אני לא מסוגל להיות קרבי אבל עדיין יכול להיות ביחידות כאלו ) במידה וארד לפרופיל 64 אני מאמין שמגוון האפשרויות שלי יהיה יותר רחב ואז במקרה הזה אנסה להתקבל לקורס מערכות הפעלה וניהול רשתות. או משהוא בסגנון. בכל אופן התאריך גיוס שלי עומד כרגע על סוף יולי 2011. ( 8 חודשים מעכשיו פחות או יותר ) |
![]() |
![]() |
# 8 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
דניאל אם אני לא טועה שלחתי לך מייל , ולא חזרת אלי. comeback.t@gmail.com
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|