ציטוט:
נכתב במקור על ידי cubes
אני מרגיש שהתגובות מגיעות מתוך עמדה ולא מתוך חוות דעת אמיתית...
קצת חבל שאתה מנסה לפגוע בשמו של הבלוג עם תגובות לא אובייקטיביות אולי זה בגלל בלוג אחר שקיים ברשת ששייך לחבר שלך דניאל שטרנליכט gandtblog..com שגם הוא דרך אגב מעתיק פוסטים ואף לוקח קרדיט לעצמו וראיתי שאתה דווקא מאוד אוהב את הבלוג הזה
נ.ב
חיפוש קטן בגוגל יכול להביא לך עוד הרבה בלוגים חלקם איכותיים יותר וחלקם פחות, שהעתיקו את הפוסט אחד לאחד (לפחות אצלי לא נעשה רק קופי פייסט)
לצפייה בתוצאות: לחץ כאן
ולא כולם יודעים או רוצים לקרוא באנגלית אז..
אם לא מתאים לך להיכנס אז אל...אבל אל תשמיץ!
|
לא השמצתי ידידי, ציינתי עובדות. הבלוג של דניאל הוא כמו שאמרת של דניאל ולא שלי אז זה לא ממש מעניין אותי אני לא מבין מה אתה מציין את זה בפני כאילו הוא שלי. ואגב אם תסתכל תראה שיש שם חומר ומדריכים מקוריים. מה שהוא עושה זה ענינו שלו ולא שלי אני לא מבין למה אתה חושב שזה קשור.
אם אתה כבר רוצה לציין משהו בפני אז יש לי אתר משלי bluzgraphics.com אתה מוזמן להכנס אליו ולראות שגם התבניות והכל שם חומר מקורי. שזה מגניב אגב לא יודע למה אנשים אוהבים חומר מקורי זה מין קטע מוזר כזה, תנסה את זה מתישהו.
וזה שאתה מראה שיש עוד אנשים מפגרים שעושים אותו דבר כמוך לא הופך אותך לבסדר כי "תרגמת" אותם וטענת שהם שלך. תחשוב קצת בהגיון ותבין שהתגובות שלך מגוכחות.
אבל...אחלה בלוג! לא יכול לחכות לפוסט הבא!