![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר אתר המרכז דילים יומים
שלום לכולם לאחרונה קניתי את האתר הזה שיניתי לו את העיצוב וגיליתי שאיןן לי מספיק זמן לפרסם אותו ולהשקיע בזה,
לכן אין כניסות/הכנסות, כל הכניסות לאתר הזה הם אני בלבד, אז אחרי ההקדמה: http://DealYomYom.com אתר המרכז דילים יומים ממספר אתרים בארץ ויש אפשרות להוספה של דילים נוספים, מבוסס על מערכת rss עם פאנל ניהול פשוט מאוד להוספת אתרים חדשים,מחיקה או עריכה של קיימים. אז כמו שאמרתי כרגע אין כנייסות,או הכנסות, הקונה מקבל את כל המערכת ,רשימה של אתרי דילים עם כתובת עידכון(חוץ ממה שיש באתר יש לי עוד כמה על המחשב,) דומיין מגודדי לעוד בערך 11 חודש, מכירה תתבצע במכרז שיסגר כ 48 שעות לאחר ההצעה האחרונה, מחיר התחלתי:200(הסכום שבו קניתי את המערכת) קפיצות:20, עדיפות לתשלום בהעברה בנקאית,או paypal בנוסףף חשוב לציין שאני לא נעול על תמורה כספית, אם יש למישהו הצעותת מעניינות אחרות או הוא מעוניין לסגור על סכום סופי הוא מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית. שאלות בקשות וכו, יש להפנות כהודעות פרטיות בלבד! |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
עדיין רלוונטי, אני קשר בזמן אז אני מוכר את המערכת ב 200 בלי מכרז מי שמעונין שיצור קשר במייל almogas@gmail.com או בפרטית באתר,
Last edited by almogas; 26-12-10 at 14:32.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|