|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Guest / אורח
|
תנו לי ביקורות על החברה ??
אני רוצה ביקורות טובות ורעות על החברה ..
אני מתקוון לקנות מאצלם יעודיי או מיני יעודיי |
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אין ספק שחברה מובילה היום בשוק ההוטינג, אך בתחום הVPS הם דיי חדשים, תשקול זאת.
יום טוב. |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אני מכיר את החברה(מכיר אישית כמובן את החברה ואת הבעלים)
ומתוך ניסיון של חודשים ארוכים. חברה פשוט מעולה! שרתים בכלל חבר על הזמן, אבל מה שחשוב זה התמיכה, חוץ מטל ותום שכל היום זמינים יש את התומכים שעומדים לצדך מתי שאתה צריך, זאת לא עוד חברה שרוצה כסף ותגיד 24 שעות ביממה שהיא יודעת שהיא לא תקיים, אם היא מבטיחה משהו היא מקיימת. לסיכום: אם אתה מחפש חברה בשביל איכות, וכמובן שרות בהתאם ומחירים סבירים, אכן נפלת על החברה הנכונה. |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה לכולם.
Harel, תודה על הביקורת. חדשים ב VPS? אתה מוזמן לשאול את איל (il) איך צורת העבודה שלנו ותראה שאנחנו עובדים בתחום ה VPS בצורה הכי טובה לחברות אחסון ובכלל.. ירין, אתה יותר ממוזמן להתקשר אליי : 0524664607 . טל. ![]()
הוסטסניון
|
ציטוט:
אתה ובכן כן חדש ב VPS אז.. הוא צדק בכל מה שאמר שאתם אחלה חברה אבל חדשים ב VPS. |
|
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כנראה ניסחתי את זה בצורה אחרת למה שהתכוונתי .. התכוונתי להגיד שלמרות שאנחנו חדשים, אנחנו עובדים עם שרתי VPS במתכונת מעולה לחברות אחסון .. לא התכוונתי לתקוף אותו .. חחח ![]() תודה על כל פנים.
# 7 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הראל, להחמיא תמיד טוב.. ![]() אבל פה לא החמאתי לעצמי, רק רשמתי איך אנחנו עובדים.. \:
# 9 |
חבר וותיק
|
טל הבנאדם הכי אמין הוא ישרת אותך בכל חברה מעולה שרתים טובים והVPS אפילו שהם חדשים בו אבל הם מאוד טובים וחזקים לא נופלי לך על זה!
|
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
חברה מעולה אחי!
הכי חשוב יחס מעולה תום בן אדם זהב!
|