|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
תראה, נגיד ובן אדם נכנס לכתובת הזו: http://www.eample.com/images/dor/pic.png
מה אני יכול לעשות? הדפדפן ישר יאפשר לו הורדה. לחסום גישה מבחוץ, איך אני חוסם? אני יכול לחסום גישה לתיקייה, אבל לנתיב שלם?
# 12 |
חבר בקהילה
|
כמו שאמרתי אתה יכול לעשות עם HTACCESS שזה יראה כמו תיקיה ותיצור קובץ בPHP שיהיה בתוכו תנאי שאם הוא יהיה לו גישה התמונה תופיע
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה מה ששמתי בhtacces: PHP קוד:
PHP קוד:
http://www.eample.com/images/dor/pic.png ואכן רואה את התמונה..אבל איפה בקובץ php אני יכול להכניס בדיקה מתאימה? בקיצור, אני לא רואה שקורה משהו..מה אני לא עושה בסדר? זה פשוט מתסכל.. אין פיתרון אחר מלבד htacces? גם לא מצאתי מקום שמלמד על זה בצורה מקיפה..בעברית בכלל אין. שלא תבינו לא נכון, אני מאוד מאוד מאוד מעריך ומודה לכם, אני פשוט מתוסכל. תודה.
![]() |
# 14 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
מה הבעיה? כבר הגעת לשלב האחרון. שים התחברות למסד ושליפה ממנו של IP מורשה, או בדיקת סשן, או כל מה שתרצה..
אפילו במצב קיצוני: תשתמש בchallenge-response בשביל להציג את התמונות בעמוד, שלח דרך GET את הresponse ותגביל אותו לתקופת זמן של דקה. ככה הכל יעבוד פרפקט ומי שירצה לקשר מבחוץ לא יוכל. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה מדבר טיפה סינית בשבילי ![]() תודה רבה לך, תודה!
![]() |
# 16 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
תקשיב
אתה רוצה שגולש X מורשה יצפה בזה וגולש Y לא מורשה לא יצפה מה מייחד את X על פני Y? |
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל עזוב, נראה לי שאני קרוב להגיע לזה..תראה. כאשר המתמש ירצה להוריד קובץ אני אשלח אותו לדף שיבדוק אם הקבצים שהוא מתכוון להוריד הם אכן שלו. אם כן אני אתן לו לנק להורדה על ידי header כזה: PHP קוד:
סתם לעניין, מה אומרת השורה הזו: header('Content-type: application/pdf'); ? באיזה סיומת הקובץ? אפשר לוותר עלייה? תודה.
![]() |
# 18 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
סתם שאלה, אם אני אגש לקובץ original.pdf איכשהו, מה אז תעשה?
וכן, זה חשוב, זה מצהיר שה-mime type של הקובץ הוא מסוג pdf. אתה יכול לשנות את זה גם לcontent/octet-stream, אם אתה רוצה לוודא שזה יוריד את הקובץ כל פעם במקום לפתוח אותו בדפדפן. |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
אז ככה,
בזמן שחיכיתי לתגובה שלך, התיישבתי על הכיסא, הפעלתי את הראש והצלחתי לעשות משהו. אז ככה, פה אני מקבל את הקבצים של אותו משתמש: PHP קוד:
PHP קוד:
יש מצב שאיכשהו הצלחתי? עוד משהו בקשר לשורה ההיא, לא כל כך הבטנתי מה עושה מה שכתבת, במה זה שונה? עוד משהו, איך אני יכול לדעת סיומת של קובץ? אם אני מכניס song.mp3 אז שהוא יחזיר mp3 וכנ"ל ל abc.doc? תודה רבה.
# 20 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
הכיוון טוב, חסרה לך אבטחה, ושוב - אם ניגשים לקובץ $file_name_read ישירות, מה קורה?
בשביל לדעת את הסיומת, אני כותב באוויר אז אני מקווה שזה בסדר: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|