![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
הצעות מחיר ל-vps / יעודי
זקוק לשרת יעודי / vps שידע להתמודד עם 50-150 בקשות בשניה
תגידו לי אתם למה אני זקוק, כמה רוחב פס (בהנחה שדפי האינטרנט שוקלים פחות או יותר 500KB) כמות זכרון רצויה, סוג מעבד, האם קיימת מגבלת תעבורה(?) וכדומה. משלם לחודש ראשון ניסיון מראש, במידה והכל יצלח כראוי אתחייב לתקופה ארוכה יותר. מיקום מועדף לשרת בחו"ל. בתודה מראש. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
מספר שרתים יעודיים לפניך:
מפרט 1: מעבד: Quad Xeon 3.6GB X4 זיכרון ראם:4GB דיסק קשיח:160GB SATA חיבור:10MB פרטי 014. כולל DA בעלות חודשית של 500 שקלים. מפרט 2: מעבד: Dual-Core AMD Opteron(tm) Processor 2216 זיכרון ראם:4GB דיסק קשיח:250GB חיבור:10MB פרטי 014. בעלות חודשית של 600 שקלים. כולל פנאל ניהול DA __________________ |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
שלום
יש לנו מגוון שרתים בענן (cloud computing) אשמח אם תראה את ההצעות שלנו ואולי אחת מהן תתאים לך בול [ לחץ כאן לדף ההצעות שלנו ] כל השרתים בענן יושבים בחווה החדשה של 012 בישראל וכוללים רשיון directadmin חינם. לפרטים נוספים תוכלו להכנס לקישור ולפנות אלינו בכל שאלה: sales@hostdime.co.il או בטלפון 0783330994
# 5 | |
I am root
|
ציטוט:
תוכל להתרשם ממגוון מפרטי השרתים היעודיים בכתובת: http://www.securehost.co.il/servers.html אני ממליץ על שרת ה SUPER-SSD. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
יש לך שם חבילות עם רוחב פס של 1 ג'יגה בייט, איך אני יכול להיות בטוח שהוא פרטי? נשמע הזוי במחירים האלה... בעבר גם היה לכם בעיות שחוות השרתים שלכם חסמו אתכם לאיזה חודש, מה הסיכוי שזה יקרה שוב, מה הסיכוי שזה יקרה לי במידה ואאחסן בשרת שלי קבצים, כשרים, אבל לא למהדרין? כתוב שאין הגבלת תעבורה, אבל באותיות הקטנות, היא מוגבלת ל15 טרה-בייט... אשמח לתשובות תודה |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |||
I am root
|
ציטוט:
התעבורה היא לא מוגבלת, ברגע שאתה עובר את המכסה החודשית , השרת שלך לא מתנתק מהאינטרנט, וניתן להרחיב תעבורה ברוחב פס גבוהה בהתאם לצרכים. האם יש לך אתר ש*משתמש* ביותר מ 5TB בחודש כרגע? ציטוט:
ציטוט:
לשאלות נוספות ניתן לפתוח כרטיס תמיכה מהאתר: https://www.securehost.co.il |
|||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|