|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Whatever
דירוג מסחר: (0)
|
צריך מעצב - הכנת כפתורים לפורום
אהלן,
אני צריך מישהו שיכול לעצב מס' כפתורים קטנים לפורום. העבודה צריכה להתבצע היום. נא ליצור קשר בהודעה פרטית - לכלול בהודעה את הוותק כמעצב ומס' עבודות - בבקשה לא לטרוח לפנות אליי אם אין אפשרות לציין את שני אלו. שבת שלום
# 2 |
חבר על
|
שלום
יש לי כמה כפתורים מוכנים שהיו אמורים ללכת ללקוח אך הוא התחרט אוכל לספק לך אותם בזול באמצעות PP בוא למסנגר - srur4@walla.co.il שיהיה בהצלחה , אליאור Last edited by Global Solutions; 30-04-11 at 16:08.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Whatever
|
ציטוט:
אבל עזוב את זה, הכפתורים שאני צריך יכילו אלמנטים מסוימים מאוד שקשורים לפעילות של הפורום.
![]() |
# 5 | |
Whatever
|
אני אוסיף עוד תנאי אחד - יחס נאה.
התחלתי כרגע עבודה עם מעצב מסויים, שהתחיל ברגל ימין והתחיל לעצב - אחרי הסקיצה השנייה, החליט לשאול אותי (בפעם השלישית) אם החלטתי שהוא יהיה המעצב, שהוא לא יעבוד לחינם וכו' וכו' וכו' (אחרי הסקיצה השנייה לכפתור אחד - רק תחילת העבודה, וגם בסקיצה הזו היו לי עוד כמה טענות קטנות שעלו גם בסקיצה הראשונה ולא תוקנו). המשפט האחרון שלו שבר אותי והחלטתי שאני הולך על עסק / מעצב שיודע להתייחס גם ללקוחות שלו: ציטוט:
מחיר העבודה, ד"א, הוא 20$ מהמעצב הספציפי שעליו דיברתי. לא מחיר שעליו אני אשלם מקדמה (ועמלה של PayPal). תודה
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
צור איתי קשר בה"פ
![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|