|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים מעלים: משחקים, סרטים, תוכנות
דרישות -מינימום 4 שרתים, מביניהם אחד MEGAUPLOAD ואחד FILEFLYER או UNLIMIT -יש לפרסם תוכן עדכני בלבד -חובה קרדיט לאתר בשם הקובץ מעלי משחקים 0.5$ - 1$ על כל העלאה. בהתאם לכמות הצפיות שהעמוד יקבל (הוא יקבל תוצאות ראשונות בגוגל ופרסום באתר עם הרבה כניסות ביום) מעלי סרטים 0.5$ על כל העלאה. סרטים חדשים בלבד. מעלי תוכנות תוכנות עדכניות כולל קראק ושימושיות. ~0.1-0.2$ על כל תוכנה בהתאם לגודל שלה ולצפיות. ניתן להרוויח גם מ2 השרתים שלבחירתכם מההורדות שתקבלו. מעוניינים: מסן / מיל: the unrealz@gmail.com (להוריד רווח בבקשה) Last edited by DAdesign; 27-06-11 at 22:37.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חסום
|
ציטוט:
שים לב לדבר הזה http://www.topdown.me/download/241/%...st-&-Furious-5 זה איזה מהיר ועצבני שאחד פירסם ותראה כמה צפיות זה קיבל, ותראה איזה קידום זה קיבל תכתוב בגוגל "מהיר ועצבני 5 להורדה" זה מקום 1. וזה עוד כלום... אבל אני כמובן לא מאשר ומקדם שרתים כאלה זה היה ממש מזמן עוד בתחילת האתר שעוד קיבלתי, העלאה לשרתים איכותיים תקבל את החשיפה הגבוהה ביותר ולכל קובץ שאתה מעלה יכולים להיות מינימום 100 הורדות וזה לאורך זמן.. שים לב לפרסומים האחרונים כמה שרתים מביאים, דברים כאלה מתקבלים בברכה. שרתים איטיים ולא מועדפים לא יקבלו הרבה הורדות כי לא יפורסמו ברשת כמו פרסומים עם הרבה שרתים. אל תיקח את המהיר ועצבני הנ"ל כדוגמא טובה. וזה לא שאני אומר שאתה צריך לעלות כל הזמן רק סרטים כמו מהיר ועצבני אתה יכול משחקים חדשים, סרטים (לא בהכרח פופולארים מספיק שהם חדשים), סדרות, תוכנות שמספיק שאנשים מחפשים אותם.. Last edited by DAdesign; 30-06-11 at 12:18.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אם אני יעלה קובץ של 1GB אני יצטרך לחלק אותו ל-10 חלקים , מי יוריד 10 חלקים ? וזה רק 1GB שלא נדבר על משחקים כבדים שהם 4GB אני ישים 40 חלקים? אם מורידים קובץ מעל 100MB שלי אני לא מקבל כסף. ובנוסף יש להם מערכת דפוקה שמפספסת הורדות ואני מפסיד על כל 10 הורדות לפחות 3-4 הורדות. fileflyer יש להם תוכנית עוד יותר גרוע , ה-REMOTE UPLOAD שמה גרוע , ולוקח להם כמה חודשים לשלם לך תשלום. כאילו כל השרתים הטובים הם חרא לעלות אליהם. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
מי יהיה אחראי במקרה ויש תביעה משפטית ?
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
רק קובץ שהוא עד 100MB אז כדי לקבל כסף על הורדות אני יצטרך לעלות אותם כ-100MB כל אחד ואז אף אחד לא יוריד. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|