|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
מציע את עצמי כמתכנת לפרוייקטים
שלום לכולם,
בזמן האחרון אני מצאתי את עצמי עם זמן פנוי ואני מעוניין לבנות פרוייקט בכל סדר גודל שהוא המחירים שאני לוקח מאוד זולים יחסית לשוק. אני שולט ב קוד:
PHP ו JS (ajax,jquery) מקבל אפיון בראשית הדרך אוהב לעבוד בשקט שהלקוח לא ישאל אותי כל יום מה עם האתר שיחכה לדד ליין שסוכם מראש, כמובן שאני יעדכן אותו שיהיה משהו חדש או שאצטרך משהו. אוהב לקוחות רציניים ולקוחות עם רעיונות לאתרים עם פונציאל ושלא אתר שאני ישקיע עליו המון ויסגר תוך כמה ימים. לאחרונה עבדתי על מערכת ניהול תוכן שהיא תייצג אותי בפרוייקטים למינהם דמו למערכת אפשר למצוא כאן קוד:
שם משתמש: demo סיסמא: 12345 המערכת נבנתה מלכתחילה בקידוד windows-1255 אך ברצוני להעיר שאת הפרוייקטים שאני אעשה הם יכתבו בקידוד utf8 עם התאמה מלאה לכל הדפדפנים. יש אפשרות לקידוד PSD בתוספת תשלום אך מעדיף שהעיצוב יבוא כבר מקודד וחתוך בצורה טובה ומסודרת. כאן באשכול זה אני בא רק להציג את עצמי ולא לבקש ביקורת על המערכת ניהול תוכן כך שאני מקווה שיהיו רק תגובות רציניות וענייניות. אתר שנבנה על המערכת ניהול תוכן הזאת: http://kipogames.co.il/ - קידוד ותיכנות, בעזרת ה SEO שיש במערכת ניהול האתר מקודם טוב בגוגל יחסית. ליצירת קשר: דואר אלקטרוני: kfir91@gmail.com והודעה פרטית כאן בפורום. תודה ולהתראות. Last edited by Skfir; 06-07-11 at 16:15.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|