|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מעוניין לקבל ביקורת על אתר קטלוגי לטבעות אירוסין
היי,
נפתח בזה שהושקע הרבה מאוד מחשבה להעביר למשתמשים את המבצעים ואת הנושא שהקנייה מבוצעת ישירות מהמפעל - אז חשוב לי בין השאר לקבל ביקורת והצעות לשיפור בעבור העברת המסר. אשמח לחלק את כל הביקורות ל 3 :
** חשוב לציין שהאתר רק אתמול הושלם, את עמודי המוצרים עצמם אני רוצה לשפר מבחינת מראה. לאחר כל ההקדמה להלן כתובת האתר : http://www.semel-jewelry.co.il/ תודה למבקרים! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
עיצוב נחמד ביחס לאתרים המתחרים בתחום מבנה טוב
אם אתה מקדם תמילים טבעת אירוסין, טבעות אירוסין עדיף לך כבר לעשות H1 - טבעת אירוסין, טבעות אירוסים ולא תארוכה הזאת שלא תורמת כמעט ותכניס עוד קצת תוכן לאתר במילות מפתח טבעת אירוסין, טבעות אירוסים כי אין רק במאמרים יש.. בהצלחה, |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
ומה עם כל דפי המוצרים?
אתה לא חושב שיש שם מספיק את המילה טבעת אירוסין ? ועזוב את זה שאין דף אחד באתר שאין בו לפחות 5% את המילות מפתח מכלל התוכן. "עיצוב נחמד" - מזה פרפר נחמד? לא נראה לך משהו אומרים ספציפית מה עוזר "עיצוב נחמד" ?! לא שמעתי ביקורת כזאת בחיים... מעבר לזה - אתה מפתח בגוגל ? מאיפה לך ש H1 רק עם המילות מפתח יותר עוזר מ H1 עם משפט הגיוני שמכיל את המילות מפתח ? בנוסף אני רואה בכל עמוד תוכן באתר בתוכן עצמו את המילה טבעת אירוסין וטבעות אירוסין. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
מבחינת העיצוב,האתר מעוצב ברמה גבוהה מאוד.
עיצוב בדיוק לטעמי,מדגיש את הדברים שצריך. בלי הרבה חרטא מסביב. פשוט יפהפה ומיקצועי. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
נראה ממש טוב ומאוד מקצועי , רק שכשלוחצים על הטבעות לא רשום כלום במרכז הדף והבחירה היא בחלק העליון וזה יותר מידי ריק.
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שלח לי יותר פירוט כי לא הבנתי איפה לחצת. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
I am root
|
ציטוט:
גם אני בכניסה ראשונית ישר לחצתי על התמונה של הטבעת עד שהבנתי שאני אמור ללחוץ על הטקסט הסמוך לו. אגב, בלי קשר לזה , שמות התמונות למשל image9.jpg , תשנה את השמות לפי השם של הטבעת ככה גוגל תמונות ידע לאנדקס אותך במידה ומישהו מחפש תמונות של טבעות זה יכול להועיל לקידום שלך. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
קיבלתי ותוקן.
אשמח לקבל עוד דברים ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
סליחה שלא הייתי ברור , בכל מקרה זה מה שהתכוונתי.
# 10 |
חבר וותיק
|
תודה בכל מקרה כבר תיקנתי...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
Tags |
טבעת אירוסין, טבעות אירוסין |
|
|