![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
דומיין "חזק" איך אני יודע ?
שלום לכולם
הבנתי שדירוג pr לדומיין כבר לא מאפיין את חוזק הדומיין, זה נכון? בכל מקרה איך אני יכול לדעת האם דומיין מסויים הוא "חזק" ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
אין נוסחה חד משמעית, בהנחה שהביטוי שהאתר מתחרה עליו קשה , אז המיקומים שלו יכולים לתת לך מדד טוב.
קישורים נכנסים יכולים להיות מדד טוב. הוותק לפעמים מקפיץ את האתר חשוב לשים לב לזה (שוב הכל תלוי בנישה). |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
הבנתי
ולגביי pr של דומיין מסוים, משחק תפקיד עדיין או שלא ? |
![]() |
![]() |
# 4 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
יש כאלה שחושבים שכן , יש כאלה שחושבים שלא. PR לדעתי זה מדד לבדוק למי יש יותר גדול.
יש המון אתרים עם PR נמוך במקומות גבוהים, והפוך. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
יותר מדויק - PR איננו מדד למיקום.
משמע שאם יש לך PR 7 לא בהכרח תגיע לעמוד הראשון הראשון.
# 6 |
חבר וותיק
|
אני יודע שזה לא מדד למיקום
אני אשאל את השאלה אחרת, אם אני מבצע החלפת קישורים אני צריך להשים דגש על ה pr של האתר ממנו אני מקבל קישור? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
אותי יותר מעניין המיקום של האתר המקושר
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
להתייחס למספר דברים בנוגע להחלפת קישורים זה הכי טוב.
מיקומים קודם כל כמובן, חשיבות של נושא האתר (קשור לנושא שלי או לא), איכות האתר שעומד על הדומיין, האם האתר מקבל/מוציא קישורים לאתרים לא אמינים וכדומה, ופי אר נמצא אי שם בסוף בשביל ההרגשה הטובה של מי שאוהב ארוך....
# 9 |
חבר וותיק
|
הבנתי
תודה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|