|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 3 |
אושיית הוסטינג
דירוג מסחר: (0)
|
בזק בינלאומי היא חברה ענקית עם גב כלכלי, חווה מתקדמת ועוד - זה מה שתשמע מהנציג לקוחות/מנהל תיק לקוח.
בפועל, מתוך חוזה של לקוח ל-3 שנים: הציגו פתרון שלא מתאים, דחפו לו עוד שרת, שרת הגיע עם מעבד 1 במקום 2, רוחב פס של שרת אחד היה חצי ממה שסוכם במשך שנתיים, יותר משנה לא היה ללקוח איש קשר, חייבו אותו על X במשך מספר חודשים, לאחר מכן לא במשך חצי שנה לא חייבו אותו בכלל, ועכשיו מחייבים אותו על X+Y, אתה מגיע לחווה, אתה רואה מאווררים בכל מקום, באיזור של השרת שלך חם, נורא חם (פעם היינו מגיעים עם מעילים, היום זה עם חולצות קצרות - ולא מדובר באיזור חם-קר). והדבר הכי מעצבן, תופסים אותך בביצים לגבי המחירים של התעבורה בגלל שאתה כבול אליהם עד סוף החוזה, אין עם מי לדבר, ואם מישהו כבר עונה לך, הוא מקריא לך מדף: "אנחנו חברה ענקית עם גב כלכלי, חווה מתקדמת וכדומה.
# 4 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
היי,
תודה על התגובה. לגבי העניין על השרת, לדעתי זה מסוג הטעויות של חברות גדולות מדי, ככה שיד ימין לא יודע מה יד שמאל עושה. לא נעים, ולא במקום בכלל. ואגב, זה פעם שניה שאני שומע על זה (עם בזק). אני משלם על ארון ריק, רוחב פס, שני פורטים לתקשורת וחשמל. מעבר לזה - אני מגיע עם כל הציוד שלי (מתגים, שרתים, נתבים וכו'). יותר חשוב לי לדעת לגבי השרידות של התקשורת והחשמל שם. האם אפשר לסמוך על זה? האם היו תקלות "גדולות" שאתם יודעים עליהם, ואיך טיפלו בהם ? כבר ראיתי כי כל ארון מקבל תקשורת רק ממתג אחד, לכן מראש דרשתי שני מתגים שונים עם מסלול פיזי שונה ל-BACK BONE. כל המתגים שלהם שראיתי בארונות הם של CISCO (אפשר לחסוך בזה אם רוצים, ראיתי חוות עם 3com ברבע מחיר). אהבתי את העובדה שה-BACK BONE הוא Cisco 6500 כפול עם כתובת IP צפה (שזה ציוד מאוד אמין ויציב מהנסיון שהיה לי איתו כאיש תקשורת בעבר). |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|