|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
הבנתי תודה. אני אנסח את הבעיה שלי:
האתר שלי התחיל לעבוד לאט בשעות עומס והתחלתי לקבל הרבה הודעות על טעינה ארוכה של דפים. רציתי לדעת מה גורם לעומסים? האם זה כמות ההורדות או בקשות php? שקלתי להשכיר שרת נפרד שינהל את ההורדות, אבל לפי מה שהבנתי זה לא ההורדות שאחראים על העומס. לפי דעתי הפתרון הכי נכון בשבילי זה שרת יותר חזק, יותר מעבדים יותר זכרון, nginx + eAccelerator וכו׳ או שאולי עדיף לעבוד עם 2 שרתים בינוניים במקום אחד חזק? תודה! |
![]() |
![]() |
# 2 | |
I am root
|
ציטוט:
( בעצם לכל שרת כרטיס רשת משלו עם חיבור משלו ועומס על הורדה בשרת אחד לא יפריע לשני להגיש קבצים ). בוודאות דפי תוכן דינאמי שמופקים באמצעות PHP יכולים להעמיס מאוד על מעבד וזכרון, אפילו זוג מעבדים חזקים והמון זכרון יכולים להגמר לך בפחות מ 5 שניות במקרים קיצוניים. מכר קנדי שלי, בעל אתר פופולרי סיפר לי שבמקרה שלו מ nginx + fcgi האתר שלו התחיל ליצר הודעות 500 מידי פעם בשעות הלחץ( שבעקרון היו oom segfault של ה core של nginx ),וכשעבר ל apache+ fcgi כמו שחפרתי לו במשך חודש שלם לעשות הכל הסתדר לגמרי. המערך שלו נחשב OVERKILL לדעתי( וגם לדעתו ) , לאתר שלו יש 3 שרתים 2 WEB ואחד SQL. אבל הכל שאלה של תקציב, תעשה חישוב באיזו תצורה תוכל להפיק יותר משאבים ביחס למחיר ותלך על הפתרון שיתן לך תמורה מירבית ( מבחינת משאבים ). מה שחשוב בשבילך זה 2 דברים עיקריים I/O + BANDWIDTH אופטמיזציה לקוד תמיד תוכל לעשות, ואם האתר שלך מבוסס SQL תמיד תוכל להפריד בינו לבין שרתי הקבצים. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי
|
מה עם seek time?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |