![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
חברות פרסום מומלצות ?
שלום לכולם
חוץ מגוגל אדסנס אלו עוד חברות פרסום טובות יש ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
יש נטו, מרלין, סקינדו, קליקון, השאלה איזה פרסום לאיזה מטרה אתה צריך
יש גם חברות פרסום גדולות לקמפיינים גדולים |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
מצטרף לשאלה, מי מהחברות שהזכרת ליאור משלמת הכי טוב ובצורה בטוחה בארץ...
אם אפשר פרסום לפי קליקים.
# 5 |
חבר בקהילה
|
תשמע
נטו ומרלין עובדות עם אתרים שיש להם מינימום כניסות ואתרים חוקיים הכל זה שאלה איזה אתרים יש לכם סקינדו אתה צריך שיהיה לך קבלות חשבוניות לפי מה שאני יודע אדסנס אם אתה מציב אותו במיקומים טובים אתה יכול להרוויח יפה, סקינדו לא משהו וכנ"ל קליקון , עוד פעם הכל תלוי בגולשי האתר שלך גילאים ומה תוכן האתר שלך קשור. כל מה שהזכרתי משלמות באופן בטוח כי אלו חברות ולא משחק ילדים. יש עוד הרבה תוכניות שותפים בחיפוש ברשת אתה יכול פשוט להירשם לנסות חודש ולראות אם זה מספיק טוב לך אתה גם יכול לשלב כמה סוגים באתר בכל חלק של האתר חברה אחרת. מקווה שעזרתי... |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אוקיי ובהנחה שיש לי כניסות - מי משלמת לפי מה שידוע הכי טוב? לא בא לי לתת את השטח פרסום שלי לבדיקות אצל כל חברה עד שאני אמצא את החברה שמשלמת הכי נורמלי עבור השטח פרסום...
ליאור ראיתי שבאתרים שלך יש סקינדו... איך הם ביחס לאחרים מבחינת תשלום (אם ניסית אחרים וכמובן יחס לכמות הצפיות והקליקים שיש לך באתר)...
# 7 |
חבר בקהילה
|
אני מציע לך לעבור למודעות אדסנס
קח בחשבון שהמינימיום למשיכה 100$ יש שם מגוון גדול מאוד של מודעות לעומת החברות האחרות שיש מגוון פחות גדול כך שאתה יכול להתאים את המודעות יותר לאופי האתר שלך וזה יוצלח יותר |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אם יש לך אתר חוקי שמביא לכמה אלפי ועשרות אלפי כניסות ביום יום, אדסנס יכול להביא לך להכנסה יפה בחודש.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|