|
![]() |
# 1 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בקשר לCSS מותאם, אפשרי ולהחליף בתמונות רקע זה אפשרי. למי שיש כח לעשות צילומי מסך כדי שזה יראה בדיוק לפי איך שזה מוצג בדפדפן (לא בדקתי, אבל בטוח יהיו הבדלים באיכות ואפילו בחלק מהצורה בין איך שפוטושופ יצור את זה ואיך שהדפדפן). בכל מקרה, כמו שאמרו פה. IE ידעכו זה רק שאלה של זמן עד שIE8 יהיה פחות מ5% (5 מתוך 100 גולשים זה משהו שעוד אפשר לחיות איתו) ולפי הגדילה של הדפדפנים בכלל וCHROME בפרט, שההפצה שלו גדלה בצורה אסטרונומטית זה לא יהיה עוד יותר מדי זמן. מתי שXP ימות, כל דפדפני 9 ומטה ימותו איתו. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | ||
מנהל פורום, עסק רשום
|
ראשית, הרשתי לעצמי לפצל את הדיון שהתפתח בנושא css3/html5 לטופיק נפרד מהטופיק המקורי שבו הדיון התחיל. לדעתי הנושא הזה הרוויח דיון נפרד.
ציטוט:
אני רוצה להאמין שבארץ המספרים הם יותר יפים. עם זאת, אין לי סטטיסטיקה שיודעת לאשש זאת. ציטוט:
לדוגמה PIC.htc שאני עושה בו שימוש נרחב (פה, פה, פה ובעוד לא קצת מקומות) באופן כללי, לדעתי זה מאוד שגוי לא לאמץ כלים החדשים בגלל שכ-12% מהגולשים שלך לא יהנו מכך. צריך לדאוג לתאימות נאותה ל-IE8, אבל בהחלט אם הגולש משתמש בדפדפן מיושן לא יכול לעזור לו. אני ממליץ מאוד לקרא על css progressive enhancement. לדוגמה, אם יש כפתורים עם פינות מעוגלות ואיזשהו גרדיאנט, אז בד"כ יהיה עדיף לממש זאת עם תכונות של css 3 ופתרון fallback לתמונה עבור IE8 ומטה, או אפילו לוותר על פינות מעוגלות וגרדיאנט בדפדפנים אלה. כל עוד המשתמש רואה את הכפתור בצבע קריא זו לא בעיה. העובדה שהעיצוב לא נראה אחת לאחת לעיצוב במוקאפ לא אמורה להוות בעיה. אגב, ההודעה של גוגל על הפסקת התמיכה ב-IE7 בקיץ האחרון היית הזדמנות טובה להפסיק לתמוך בו גם באתרים שאנחנו בונים. Last edited by IgalSt; 08-03-12 at 18:58.. |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|