|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
לדעתי אסור למקורות חדשות לבצע דברים בסגנון.
כרגע זה משעשע ונחמד אבל בקלות הם יכולים לזלוג לכיוון הלא נכון וארועים 'משעשעים' שכאלו מהר מאוד יכולים להפוך למשהו לא כל כך משעשע. שנה שעברה מתחתי את הגולשים של האתר שלי (בעיקר ילדודס) שהאתר יסגר בקרוב) וזה גרר לא מעט תגובות..
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4211017,00.html מפקד חיל הים מתח את כל החייל!!! סיפר לסטילים שהם יוצאים למבצע כלשהו על חופי איטליה. תכלס הוא יצא שפיץ.. פשוט נקרעתי (למרות שמסכנים החיילים וצריך להזהר בפעם הבאה)
![]() |
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
לדעתי נציג החיילים צריך לכבול את המפקד, במיוחד באירגון שלא מוכן לקבל שום דבר שאינו לפי הכללים. סיפור באותו הקשר, חזרתי ממילואים אתמול, על גבול מצריים, אלוף פיקוד דרום טל רוסו הגיע , התפקיד שלנו היה לשבת מול עמדה של המצרים ולהסתכל עליהם, כשהם מחליפים משמרת גם אנחנו. טל רוסו ניגש אלינו ושאל את אחד המילואימניקים , אז תגיד לי מה אתם עושים פה , המילואימניק אמר לו , תגיד לי אתה ! מה אנחנו עושים פה ?! , המילואימניק נשלח חזרה לביתו... הפסיד אחלה טוסטים על טאבון מאולתר. נקודה למחשבה. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() אבל איך הסיפור שלך קושר לאחד באפריל? זה לא קשור.. לדעתי מפקד חיל הים הגזים וצריך לחדד נהלים כמו שאומרים בהגהה המקצועית
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|