|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
חוסר זמן בשיווק המשחק,בבקשה לא להפוך את הדיון לדיון ספאם תודה לכולם רק הצעות לפרטי. |
|
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
דמו בפרטי
Whatever
|
יש דמו באתר, http://www.moneypolygame.com/MoneyPolyGame.msi
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני מצטער שגם אני "מהילדים שמגיבים לך פה" אבל עם כל הכבוד למשחק, חוצפתך גוברת על הכל. הגעת לפורום המאכלס ברובו בני נוער ובוגרים צעירים. אתה מציג משחק בשורה וחצי ומבקש עבורו 350 אלף שקל. א. תרד מהעץ שאתה נמצא עליו, סחטיין על המשחק, אבל את האגו שלך תשמור למראה. ב. שמציעים מכירה כזו, ועוד מציבים מחיר כל כך גבוה, מין הראוי שתספק לא 10 שורות, ולא 20 שורות, אלא 200 שורות, כולל סטטיסטיקות, כניסות, עיצובים, משקיעים, רווחים, עלויות אחזקה הכוללות שרתים - אבטחת מידע - אנשי תחזוקה ותכנות, עלות הרישיון ועלות מכירת הרישיון. לא מדובר בהצעה בפורום, אלא מצגת של 20-30 עמודים. מצגת מושקעת ומפורטת. תגלה בגרות בהתאם למוצר אותו אתה מוכר, ושאנשים מבקשים ממך פרטים, אל תגיב כמו שמוק, סליחה על הביטוי, תספק להם את מה שהם מבקשים לדעת, אולי יש פה ילדים בני 16, אבל לא חסרים אנשים עם כסף. ג. תדבר בגובה העיניים, אחרי הכל, גם אתה לא רחוק ממני ביותר משנתיים. עכשיו, העברתי את "ההצעה" המגוחכת שלך לקרוב משפחה שלי והוא מעוניין לקבל פירוט. שאני מדבר על פירוט, אני מדבר על מצגת מפורטת. במידה ויש לך אחת כזו, תעביר אליי ואעביר הלאה במידה ולא, פעם הבאה שאתה מבקש 350 אלף שקל, תכין שיעורי בית גם בתחום הצגת הפרוייקט. עריכה, מנהלים, אני מתנצל על הטון, אבל זה באמת כבר מוגזם. הגיע הזמן להכניס קצת סדר וחוקים, אני מבין שתגובות סתמיות גוררות ספאם, אבל יאללה, תעשו חוק שיחייב "פורמט" מכירה בהתאם למוצר אותו מוכרים. יש פה אנשים שמבקשים מאות, אלפי, עשרות ומאות אלפי שקלים ומציגים את המוצר שלהם ב "צרו קשר בפרטי ואולי תקבלו דמו, תלוי אם אתם בוגרים או לא". Last edited by nadavpld; 02-04-12 at 22:21.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|