|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 | |
|
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
קיבלתה את החבילה הרצויה.
|
# 2 | |
|
חבר מתקדם
|
שוב, לא קיבלתי שום הודעה !!!!!!!!!!
שילמתי על החבילה הזאת: ציטוט:
![]() שזה בעצם: 200MB אחסון 0.96GB תעבורה. (1000MB) 10 מסדי נתונים. ובדקתי ואפשר לשים 5 דומיינים. ולא קיבלתי שום מייל עם FTP, השם התחברות, הדרך הישירה לגישה לפאנל, ה FTP, השרתי NS לעזאזל, בלי NS אני לא יכול להשתמש בשרת ! איזה מין שירות זה? אני אומר לכם שלא קיבלתי ואם אומרים שכן? רוצה לראות את תיבת המייל שלי? מאוכזב כבר מעכשיו - ממש לא מקצועי ולא לעניין. העיקר "ברוכים הבאים לעולם חדש".
|
# 3 | |
|
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
http://clients.hostrank.co.il שלחנו למשתמש שלך הודעה עם הפרטים הנחוצים ממש מזמן. בנוסף לכך, אם לא שמת לב הכל רגיל, החבילה שלך השתנתה ממש ממזמן.. רק עכשיו שמתי לב לתגובה הזאת.. שרתי הDNS שסופקו לך: ns1.hostrank.co.il ns2.hostrank.co.il מה פה לא נראה ראוי בשבילך?
|
# 4 | |
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ולענות לי אחרי 4 ימים נשמע לך הגיוני? חוץ מזה שיש לך את כל הפרטים שלי, לא יכולת להתקשר? ולמה שילמתי על חבילה שהייתה אמורה להיות בחינם?
Last edited by eliran2313; 11-04-12 at 00:32.. |
|
|
|
# 5 | |
|
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אם יש לך ביקורת - פתח ביקורת. ה"ויכוח" כאן לא יוביל לשום מקום. |
|
|
|
# 6 | ||
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
במיוחד כשעכשיו קיבלתי מייל על השהיית החשבון שלי. שזה מתחיל ממבצע של חבילת אחסון בחינם, בסוף שילמתי על החבילה הזאת 20 אחוז מערכה ועכשיו החשבון שלי מושהה. נשמע לך הגיוני? אחרי בירור איתו בהחלט תיפתח ביקורת. בינתיים: זה נראה ומרגיש כמו הונאה מגעילה ואתה בא לא אמור לבוא לשמור על הצרכן? הרי הוא קונה מוצר דרך ה"במה" שלך. ובמהלך כל הסיפור הזה הם לא דאגו להתקשר או משהו, יש בעיה כלשהיא בתקשורת ויש להם את המספר טלפון שלי - מה הבעיה להתקשר? כל חברה אחרת שאחסנתי אצלה מאז ומעולם, גם בארצות הברית וגם בקנדה (תתפלא אבל גם מגרמניה) התקשרו אליי שיחה בינלאומית ברגע שהייתה לי בעיה.
Last edited by eliran2313; 12-04-12 at 14:49.. |
||
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|