|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום לכולם.
לפי כותרת האשכול אני מנחש שהבנתם מה הפתרון הנוסף שחברת Global Solution עומדת להציע. לאחר "טיול קצרצר" ברשת נוכחתי לגלות כי ישנה תופעה אינה נעימה - מערכות ניהול לקוחות (ובראשן WHMCS) מוצגות ללקוח ללא תרגום, ובחפיפה עם העיצוב של האתר שלהם. לאחר סקר שוק שערכנו, נוכחתי לגלות כי רוב האנשים יהיו מעוניינים באפשרות להתאים את העיצוב של האתר שלהם למערכת הלקוחות שלהם (WHMCS). מעל 20 לקוחות קיימים השתתפו בסקר, ורובם הסכימו כי יש להציע פתרון להפיכת המערכת לנוחה למשתמש. אז יאללה חברים מעניינים בהתקנת מערכת WHMCS כולל תרגום מלא , והטמעת עיצוב העסק על המערכת ? פנו אלינו עוד היום פניות ועבודות קודמות בפרטי בלבד !!! מחיר מיוחד ל- 2 הפונים הראשונים פונה ראשון יקבל התאמה ותרגום מלא ב - 75 ש"ח בלבד (50% הנחה) בעוד שהלקוח השני יקבל את ההתאמה במחיר של 150 ש"ח בלבד
![]() Last edited by Global Solutions; 28-05-12 at 20:48.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
מה השטויות שאתה מדבר
www.whmcs.co.il |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אחי אל תפגע אבל תעבוד על עצמך.
לא יודע אם יש תרגום לזה או לא וזה גם לא רלוונטי בשביל מה כל החרטות שאתה כותב? ערכת סקר וכל השטויות האלה? מעל 20 לקוחות קיימים? אתה לא צריך לכתוב את כל השטויות האלה תהיה ענייני תכתוב שיש לך תרגום לעברית תמחיר שאתה דורש על זה וזהו לא המצאת פה את הגלגל או פתחת איזה משהו יחודי שאתה עושה כזה רעש בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
כמה אתה רוצה על הרשיון לכול החיים לתוכנה הזאת?
יש לי אותה מותקנת
אצטרך קצת עבודת תרגום ורשיון קבוע
# 9 |
עסק רשום [?]
|
בהצלחה ומומלץ מאוד.
באופן אישי, אני עובד בחברת Global Solutions, ומתאים את מערכות WHMCS. בכל פעם יוצאת גרסא מושלמת ללקוח.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|