|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: מה בחירתכם? | |||
Motorola Razr |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 33.33% |
Samsung Note |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 66.67% |
מצביעים: 3. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
![]() שלום,
מה אתם הייתם רוכשים? ואם אפשר גם למה? Motorola Razr או Samsung Note ?? בכלליות רבה: RAZR - דק מאוד, 2 ליבות 1200, חזק פיזית, מסך איכותי וגדול, סוללה לא ניתנת להחלפה. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=809295 NOTE - פחות דק, 2 ליבות 1400, מסך גדול מאוד (אולי יותר מידי בשביל פלאפון?), סוללה חזקה מאוד. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804762 מחכה לשמוע מכם, תודה.
# 2 |
חבר בקהילה
|
יש לי את הסמסונג גלאקסי S2..אחלה של פלאפון.. אני חושב שכל סדרת הטאצ' של סמסונג ממש טובים.
# 3 |
חבר מתקדם
|
לי יש את הסמסונג נוט
הוא גדול,אבל אחרי יומיים שימוש אתה לא רוצה לעזוב את המכשיר כיף לעבוד איתו לקרוא מיילים ולגלוש באינטרנט. אחרי הנוט,שאר המכשירים מרגישים לך כמו משחק ילדים. (במיוחד אחרי האייפון שהיה לי) |
![]() |
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
לי אישית יש S2 שאני מאוד ממליץ (אם כי סאני מאוד מאכזבים בקטע של העדכון).. לדעתי הNOTE גדול מדי, הבנתי שקשה להגיע לכל המסך עם האצבע (כשאתה מחזיק ביד אחת) ומבחינתי בפלאפון זה חובה..בסופו של דבר..זה פלאפון וזה לא טאבלט....אם יש טיפה יותר כסף הייתי הולך על הS3 שיוצא עוד כמה ימים...אם כי אין עדין ביקורות (לטוב ולרע).. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
![]() ![]() ![]() נקווה לטוב ![]()
# 6 |
עסק רשום [?]
|
לי יש S2 אחלה פלאפון גם מבחינת גלישה ומבחינת נוחות ומשחקים אם זה מדבר אליך..
נזרע מלח על הפצעים ![]()
# 7 |
חבר בקהילה
|
אך ורק אייפון ממליץ לך אולי לחכות אבל אם אתה לא יכול לחכות אז אייפון חד וחלק, היה לי s2 s1 מוטורולות כל טלפון שרק יצא היה לי חוויות שימוש נמוכות לעומת האייפון אי אפשר להסביר מילים למה אבל רק אייפון
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Winner
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר חדש
|