|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
- הטקסט נועד להרבה דברים שכרגע אני לא יכול לדון בהם , בכל מקרה זה כן מוסיף כי שם נמצאות כל התשובות בנוגע לאתר ומה הוא מאפשר לעלות . - לא ניתן לעשות העלאת קבצים והעלאת תמונות אותו דבר מבחינה תכנותית לפחות , וגם אם כן זה לא יעיל כי אם משהו רוצה לעלות תמונה כקובץ ? - לגבי התא של הסיסמה שיופיע כאשר לוחצים "כן" , אני חשבתי על זה אבל אם התיבה לא תהיה זה יעשה את העיצוב ריק , חוץ מזה גם התיבה לא מפריעה . - לגבי הקבצים שלא ניתן להוריד זה תוקן . - לגבי אבטחת האייפי גם זה תוקן . תודה רבה על הביקורת דניאל . בלעדיך האתר לא היה מצליח , השילוב של הדומיין , המתכנת והמעצב(אתה) יצר אתר פגז [:
כותב מאמרים מקצועי - 4 שנים Last edited by Bittan; 02-07-12 at 20:09.. |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
העיצוב כחול מדי, מרובע מאוד וצפוץ מאוד! ממש מציק בעין, קשה להבין מה הולך שם,
אם הכפתור של ההוסף לא פועל, אז למה לשים אותו? דיי מציק ההודעות של הalert באמצע המסך, עדיף לעשות משהו מעל הקובץ האתר דיי דומה +- לכל האתרים בנושא, קשה למצוא משהו שמייחד רק אותו. עריכה, שמתי לב עכשיו שבאמת בזבוז שיש שתי אפשריות להעלאת קבצים ותמונות, לשאלתך אם משתמש רוצה לעשות תמונה בתור הורדה, אז אפשר לעשות checkbox |
![]() |
![]() |
# 13 |
חסום
|
נראה מעולה!
בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
- השאלה היא מה הערך המוסף בלהציג אותו לגולש? - אני כשנכנסתי לזה דילגתי על זה מייד. באתי להעלאות קובץ וראיתי 15 שורות גדושות בטקסט, בלי אנטרים, הדגשות, כותרות... אם המטרה היא להציג מידע לגולש - הגולש לא מקבל את המידע הזה. שווה לשקול לשנות את המבנה של זה - להוסיף כותרות, להוריד חלק מהטקסט, לסדר. - בדיוק אותו הדבר כמו שעכשיו, רק שאם הסיומת היא תמונה - שיתייחס כתמונה, ואם לא - כקובץ. 99% מהאנשים ירצו להעלאות תמונה כרגיל. עדיף לך לכוון אליהם במקום שאנשים יתבלבלו (הגיעו אלייך כדי להעלאות תמונה ובטעות העלו את זה כקובץ) ויסתבכו בגלל עודף האפשרויות. - שוב פעם - זה עניין של הממשק משתמש. אתה מסבך אותו. כל מה שאתה אומר נכון - כי אתה מכיר כבר את האתר. תחשוב על עצמך כמשתמש חדש. תן למישהו שלא מכיר את האתר להסתכל עליו ותראה מה הוא מבין. אתה כבר יודע, שיש באתר העלאת קבצים בנפרד ותמונות בנפרד. שהטקסט באמצע מכיל כך וכך מידע שרלוונטי רק למי שרוצה לקרוא. שהתא של הסיסמא בעצם הוא אופציונאלי (ומשתמש יתהה - למה אני צריך לסמן וגם לכתוב?) והוא גם יתבלבל - יכתוב סיסמא בלי לסמן, יסמן בלי לכתוב סיסמא, יחשוב שהסיסמא היא רק לניהול של הקובץ... אגב - גם כמו שHHaim אמר, אפשר לעשות אפשרות להוריד כתמונה (אפשר אפילו שאחד מהקישורים יהיו "הורד"). בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
# 15 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
את האופציות האלו כי הם לא יותר מדי מסובכות . ציטוט:
![]()
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה