|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 13 | |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
שלא תצפה לקבל על האתר שלך יותר מכמה מאות שקלים בודדים. 300-400 שקל בגג זה המחיר שהאתר שלך שווה. *יש לו דומיין CO.IL שזה עולה בערך 70 שקל ואחלה. * יש לך עיצוב לא גדול חוץ מלוגו נחמד כל העיצוב מלמטה ועד למעלה מראה אתר ישן ולא מסודר בלי אור. מה אין לך? * אין קידום בגוגל * אין לך גולשים באתר גם לא קבועים וכל הגולשים שיש כרגע הם מהפורום פה להכנס כדי לקנות תאתר. * אין לך מערכת יחודית מדובר במערכת וורפרס חינימית. * אין לך תוכן באתר (אמנם יש אבל ממש קצת אולי בכל דבר 1-2 עמודים קצרים) מה שאתה מוכר פה זה מערכת וורדפרס עם עיצוב נחמד - לא יותר , דומיין , וכמה משחקים עם עבודה של כמה דקות אפשר להוסיף אותם בקלות. על זה שלא תצפה לקבל יותר מ-300-400 שקל. |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אין גולשים באתר כי אני לא מתחיל לפרסם תוכן ולא מפרסם ולא משווק - אם היית שם לב בתחילת האשכול היית מבין. מערכת ייחודית? 90% מהאתרים משתמשים במערכת חינמית, AV-SCRIPT/WORDPRESS שלא נדבר על זה שלגולשים לא אכפת אם מדובר במערכת שמתכנת בנה אותה מ 0% או מתבנית וורדפרס שתורגמה כמו שצריך, יש אתר עובד וזאת עובדה. אין תוכן באתר? 120 משחקים זה לא מספיק? אני לא מכיר אדם אחד שעדיין הצליח לשחק בכל המשחקים שיש באתר. אני מבין למה נסגת מהרכישה אתה כנראה לא רציני והרושם היה מוטעה, חבל על הזמן שלי ושלך. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|